Zinfandel 2017 Valravn

Topvine Valravn Zinfandel 2017

Zinfandel 2017 Valravn

kr. 179,00

Udsolgt

kr. 179,00

Zinfandel fra 2017 er rasende og sprudlende rødvin med masser af sorte karakter fra saften. Denne stilfulde, budgetvenlige vin rammer alle de rigtige toner. Saftige røde frugter, mynte, cedertræ og søde blomster noter. En overkommelig vin med stor krop og lang lageringspotientiale. 

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): USA20171090

Beskrivelse

Zinfandel 2017 Valravn er fra gamle, buskbeskårne vinstokke, der gennemsnitligt er 40 år gamle (nogle over 100) på tværs af amtets bedste appeller. Herunder Rockpile, Dry Creek Valley, Alexander Valley og Russian River Valley AVA’er. Håndhøstet, håndsorteret og forsigtigt udtaget før gæring. Vinen lagres 14 måneder på egetræsfade heraf er 10% af fadene er helt nye. Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer fantastisk til oksekød, ost, lam eller naturligvis bare helt for sig selv.

Zinfandel 2017 Valravn har en levetid på op til 6-8 år fra produktionsåret.

Zinfandel 2017 Valravn er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Cabernet Sauvignon 2018, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Valravn.

90 POINTS, VINOUS

Lidt om vingården:

Valravn Winery blev grundlagt af Baron Ziegler. Manden med det fantastiske navn er blevet en fantastisk forretningsmand. Han er opvokset i Minnesota og begyndte i en alder af 15 år at opkøbe Bordeaux vine, hvis salg senere finansierede udbetalingen til en lejlighed i Boston, mens han var på college ved Boston University. Som 18-årig blev han hyret af Food & Wine Magazine i 2012 “Top Sommelier” Peter Eastlake til at arbejde i sin vinbutik, hvor han arbejdede “under radaren” i tre år. Som 21 årig ledede han tre butikker og købte vin i containervis. Baron udsatte derefter lægeskolen for at arbejde for en James Beard-prisvindende vinimportør, Eric Solomon. Efter at have ledet det meste af østkysten i fem år overtog han rollen som national salgsdirektør. Han ledte alle aspekter af salget i de næste fem år.

Baron flyttede til Californien i 2007, og to år senere blev Banshee Wines en realitet efterfulgt af grundlæggelsen af ​​Valkyrie Selections (importerede vine), Averaen (Oregon), Valravn (Sonoma) og Requiem (Washington State).

Læs mere om Valravn Winery på deres hjemmeside, klik her.

 

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.