Unhiq XO Malt Rum, 50 cl.

Topvine XO rum Unhiq

Unhiq XO Malt Rum, 50 cl.

kr. 899,00

Udsolgt

kr. 899,00

Producenten har anført 1982, som denne roms vintage år. Duften er meget aromatisk af muskatnød, tørret frugt som svesker og figen, med noter af vanilje og mandel, kokosnød og sukkerrør. Der er tale om en smagseksplosion, hvor fadsmagen går i et sublimt sammenspil med smagsnuancer af vanilje, ristede kaffebønner og Bourbon, samt et mere subtil hint af kanel.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): PAN2020102

Beskrivelse

XO Malt Rum Unhiq er Maltrom som gik under betden er man betegnede lse man på Cuba, i midten af det 19. århundrede, brugte om de bedste og mest aromatiske rom. Rom som var destilleret op, så de havde en alkoholprocent på mellem 72-74% og hældt på flaske ved en alkoholprocent på 42%. Producenten har ønsket at skabe en rom, som produktionsmæssigt og smagsmæssigt ligger sig op ad disse såkaldte Malt rom, som var kraftfulde rom med intens sødme og robust styrke.
Unhiq rom er produceret på et destillat på 72% og blandet med et ”lettere” destillat på omkring 90% alkohol, inden det har fadlagret på brugte Bourbon whiskyfade i 31 år efter solera-metoden.

Yderligere information

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.