Taylor´s Vargellas Vintage Port 2004

-50%

Taylor´s Vargellas Vintage Port 2004

Topvine Taylors Vargellas Vintage Port 2004

Taylor´s Vargellas Vintage Port 2004

DKK 599,00 DKK 300,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 599,00 DKK 300,00

Det er en elegant portvin med dyb rubinrød – næsten sort-lilla – farve. Fyldig duft af blommer og vilde bær med noter af muskatnød, anis, kakao og vilde urter samt et diskret strejf af citrus og vanilje. Den har en utrolig intens og fyldig, men samtidig fløjlsblød frugtsmag, kraftige og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag med masser af saft og kraft.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): PT20041000

Beskrivelse

Vintage Port Quinta De Vargellas 2004 fra Taylor´s er produceret af Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca fra deres egen marker i Douro dalen og lagret 2 år på egetræsfade. Serveringstemperatur bør ligge mellem 12-15 grader. Passer perfekt til desserter, valnødder, tørrede abrikoser, figner, smagsfulde oste eller som et glas efter et godt måltid mad.

Vintage Port Quinta De Vargellas 2004 har en levetid på op til 15-20 år fra produktionsåret.

Vintage Port Quinta De Vargellas 2004 fra Taylor´s er ikke den eneste portvin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Vintage 2003, læs mere om portvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Taylor´s.

94 point i Wine Spectator, oktober 2007

97 point i Wine Enthusiast

Lidt om vingården:

Firmaet Taylor’s – eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder – er over 300 år gammelt. Taylor’s er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt.
Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over – derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.

Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.
Portvinene fra Taylor’s var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

Taylor’s producerer kun Vargellas Vinha Velha i de allerbedste årgange – denne årgang 2004 er den fjerde Vargellas Vinha Velha, der er produceret. Den er ligesom de andre Vargellas Vinha Velha produceret af et blend af mange forskellige lokale druesorter fra nogle af de ældste vinstokke hos Taylor’s (mange over 80 år gamle).

Se mere på Taylor´s hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: