Valpolicella Ripasso 2018 Massaro
kr. 169,00
Delikat vin – rubinrød med purpur strejf, solid krop og med kirsebæragtig smag og duft. Smagen er harmonisk, indbydende og kraftfuld. Med en let bitter finale, og noter af mandler.
Med en beskeden produktion er der virkelig kælet for denne sjældne vin . Druerne til vinen kommer direkte fra hjertet af Valpolicella, Negrar. Massaro Norma er en ganske lille vingård, som udelukkende laver Valpolicellas klassikere, Valpolicella Classico, Amarone og ikke mindst denne overdådige Ripasso Superior
- Beskrivelse
- Yderligere information
- Anmeldelser (0)
Beskrivelse
Valpolicella Ripasso 2018 Massaro er produceret som et blend af Corvina Veronese, Corvinone, Molinara og Rondinella. Druerne er håndplukkede fra deres egen marker i den østlige del af Valpolicella. Fermentering i stål ca. 10 dage, hyppige udskiftninger, daglig kontrol. 12 måneder modning i slavonske durmast 250 l tønder. I januar når den almindelige Valpolicella er færdiggæret, kommer resterne af det tørrede drueskaller fra Amarone della Valpolicella i. Vinen får nu lov til at trække det sidste restsukker ud i ca. 5 dage og vupti – en ny slags vin er fremstillet. Nemlig danskernes fortrukne – en Ripasso. Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer perfekt til Forretter, supper, risotto og pasta, kødretter og lagrede oste, julemad eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.
Valpolicella Ripasso 2018 Massaro har en levetid på op til 10-15 år fra produktionsåret.
Valpolicella Ripasso 2018 Massaro er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Amarone della Valpolicella 2019, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Massaro.
Lidt om vingården:
Azienda Agricola Massaro Norma
Beliggende ca. 25 km nord for Verona i Norditalien.
Siden 1950 har familien dyrket vin i området og gennem mange år solgt sine druer til andre producenter. Siden 2015 har de produceret egne vine. Tre sønner, alle med passion for jorden og kærlighed til vinen har overtaget driften. Aziendaen er opkaldt efter mor – Norma – helt i tråd med tradition og historie. Stadig med i driften af vingården. Vinmarkene ligger perfekt for produktion af højkvalitetsvin. Sol fra morgen til aften.
Produktionen er strengt traditionel med fokus på høj kvalitet. Der reduceres meget i markerne for at sikre kvalitet. Den samlede produktion er 12.000 flasker, heraf er de 5.000 flasker denne pragtfulde Ripasso.
Massaros elegante og raffinerede etiketter gør vinen let genkendelige.
Yderligere information
Producent | |
---|---|
Årgang | |
Druesort | |
Dyrkningsmetode | Økologisk |
Land | |
Område | |
Drikkes til |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.