-21%

Rubinelli Vajol Valpolicella Classico Superiore 2014

Topvine Rubinelli Vajol Valpolicella 2014

Rubinelli Vajol Valpolicella Classico Superiore 2014

kr. 149,00

Udsolgt

kr. 149,00

Flot rødvin, nærmest rubinrød i farven. Intens duft af hindbær, jordbær samt sorte kirsebær. Velafbalanceret i smagen som understøtter vinens rene linier og smagefulde stil. Vinen er tør med gode tanniner men stadigvæk harmonisk og yderst velsmagende.

Vin fra en topproducent..

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): I20142001

Beskrivelse

Valpolicella Classico Superiore 2014 Rubinelli Vajol er produceret som et blend af 50 % Corvina, 25 % Corvinone, 15 % Rondinella, 5 % Molinara og 5 % Oseleta druer af områdets håndplukkede druer fra deres egen marker mellem San Pietro og San Floriano i Vajol. Druerne håndplukkes i start oktober. De tørre på vingårdens loft inden de presses i start november. Herefter lageres de mellem 24 til 36 måneder. Vinen laves økologisk men er ikke certificeret.

Serveringstemperatur bør ligge mellem 16-18 grader. Passer perfekt til rødt kød, pizza, pasta, oste, risotto eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Valpolicella Classico Superiore 2014 Rubinelli Vajol har en levetid på op til 10 år fra produktionsåret.

Valpolicella Classico Superiore 2014 Rubinelli Vajol er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Valpolicella Classico Superiore 2011, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Rubinelli Vajol.

Lidt om vingården:

Rubinelli Vajol blev grundlagt af en familie, hvis generationer har boet i Valpolicella. Gaetano Rubinelli købte dette dejlige landsted, fascineret af dets perfekte omgivelser og beliggenhed i hjertet af Valpolicella.
Han havde projiceret og bygget Chievo-dæmningen langs floden Adige. Således fik de leveret elektricitet til alle Veronese industrier i begyndelsen af ​​århundrede. I løbet af årene besluttede Rubinelli familien at begynde deres egen produktion af vin. Deres drøm drøm om at udtrykke delikatesse og fremragende karakter af deres jordprodukt blev realiseret!. Druer i høj kvalitet takket være vækst og modning i en ideel ramme: jorden … solen … og det blide klima og den bløde brise fra Conca del Vajol.

Landet Vajol ligger i centrum af Valpolicella. Deres landsteds charme, deres kældre, Corte Sant’Anna og landsbyen Vajol. Landskabet dækket af vinmarker, omkredset af en murvægge, dekoreret af oliventræer, kirsebærblomster og mandeltræer, er det meget essensen af ​​Valpolicellas klassiske skønhed. Deres lækre vin, en sublim nektar produceret af deres druer, indeholder en sød hemmelighed gemt i hjertet af Valpolicella. En langsom tid, hvor druerne modnes i dalen kysset af solen og beskyttet af de bølgende bakker. Det rigtige tidspunkt for druerne at hvile og endelig nyde søvnige drømme inden i store egetræstønder i den kølige kælder, der er indbygget i bjergsiden.

Rubinelli Vajol´s beliggende mellem den tusind år gamle Pieve di San Floriano og San Pietro i Cariano. Den største kommune i Valpolicella classica, udfolder Rubinelli Vajol landbrugsjord sig for øjet i en pragtfuld dal på 10 ha vinmarker. Alle vinmarker er sydvendte. En perfekt harmoni af skrånende marker og bakker med huset, vinkælderen og fruttaio (tørrende lofts) i centrum. De nordlige vinmarker grænser op til Comune di Fumane og Marano.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

, , , ,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...