Snaps med porse Thylandia, 42%, 50 cl.

Topvine Thylandia snaps med porse

Snaps med porse Thylandia, 42%, 50 cl.

kr. 239,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 239,00

Porse (myrica gal) er en lille busk, som overvejende vokser på fugtig og »fattig« jord. Det er porsens blade, der er hovedsmagsgiver til denne snaps. Porsen er håndplukket i Nationalpark Thy. Porsesnapsen passer godt til: Frokost- og middagsbordet, hvor den kan give kontrast til de federe retter.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 1453060018

Beskrivelse

Snaps med porse Thylandia er en del af Thylandias eksklusive kollektionen som indeholder en bred vifte af forskellige slags spiritus med navnet ”Thylandia”. Produktet produceres af Spritfabrikken Thylandia som er kendt for at fremstille maltdestilleret spiritus – tilført håndværk og sjæl. Spritfabrikken Thylandia byder på produkter med en historisk oplevelse samt en serie af maltdestilleret spiritus kombineret med et stykke danmarkshistorie.

Alkohol: 42%

Indhold: 50 cl.

Vi anbefaler også gerne deres Snaps med klithede, se mere klik her.

Lidt om Spritfabrikken Thylandia:

Spritfabrikken Thylandia ligger i det vestlige Thy, som er udpeget til at være den første danske nationalpark. Nationalpark Thy strækker sig i et op til 12 kilometer bredt bælte langs den jyske vestkyst fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Et enormt og uspoleret naturområde på i alt 244 km² næsten på størrelse med Langeland.

Det vestlige Thy er udpeget til at være den første danske nationalpark. Nationalpark Thy strækker sig i et op til 12 kilometer bredt bælte langs den jyske vestkyst fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Et enormt og uspoleret naturområde på i alt 244 km² næsten på størrelse med Langeland.

Spritfabrikken Thylandia bruger udelukkende urter fra Nationalparken. Her anvendes blandt andet porse, lynghonning og klithede, som giver en smagsoplevelser ud over det sædvanlige. En stor del af hemmeligheden bag vores lynghonning bitter, er fadlagringen. Farven og en stor del af smagen og aromaen kommer fra fadet. De historiske dråber ligger på spanske Oloroso sherry fade, hvilket giver et fantastisk samspil med de tilførte ingredienser.

Læs mere om Spritfabrikken Thylandia, klik her.

Yderligere information

Producent

Land