Juleakvavit Thylandia, 38%, 50 cl.

Topvine Thylandia juleakavit

Juleakvavit Thylandia, 38%, 50 cl.

kr. 219,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 219,00

Juleakvavitten er tilsat caribisk rom og får på denne måde en sødme, som egner sig godt til at kompensere for den salte og fede julemad. Akvavitten er naturligvis en duft- og smagseksplosion af kanel og appelsinskal, der giver en friskhed til snapsen. Husk, at denne snaps skal nydes ved 10-12 grader for den bedste oplevelse.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 1453060031

Beskrivelse

Juleakvavit Thylandia er en klassisk juleakvavit med de velkendte julesnaps-smage. Spritfabrikken Thylandia tilbyder en historisk oplevelse med en serie af maltdestilleret spiritus tilført et stykke danmarkshistorie. Malt er byg, der er spiret, tørret og valset, og malten giver dybde og karakter, mens gæren giver fugtighed. Thy Nationalpark er landskendt for sin natur og det barske vejr i området.

Juleakvavit Thylandia er en del af Thylandias eksklusive kollektionen som indeholder en bred vifte af forskellige slags spiritus med navnet ”Thylandia”. Produktet produceres af Spritfabrikken Thylandia som er kendt for at fremstille maltdestilleret spiritus – tilført håndværk og sjæl. Spritfabrikken Thylandia byder på produkter med en historisk oplevelse samt en serie af maltdestilleret spiritus kombineret med et stykke danmarkshistorie.

Alkohol: 38%

Indhold: 50 cl.

Vi anbefaler også gerne deres Porse Snaps, se mere klik her.

Lidt om Spritfabrikken Thylandia:

Spritfabrikken Thylandia ligger i det vestlige Thy, som er udpeget til at være den første danske nationalpark. Nationalpark Thy strækker sig i et op til 12 kilometer bredt bælte langs den jyske vestkyst fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Et enormt og uspoleret naturområde på i alt 244 km² næsten på størrelse med Langeland.

Det vestlige Thy er udpeget til at være den første danske nationalpark. Nationalpark Thy strækker sig i et op til 12 kilometer bredt bælte langs den jyske vestkyst fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Et enormt og uspoleret naturområde på i alt 244 km² næsten på størrelse med Langeland.

Spritfabrikken Thylandia bruger udelukkende urter fra Nationalparken. Her anvendes blandt andet porse, lynghonning og klithede, som giver en smagsoplevelser ud over det sædvanlige. En stor del af hemmeligheden bag vores lynghonning bitter, er fadlagringen. Farven og en stor del af smagen og aromaen kommer fra fadet. De historiske dråber ligger på spanske Oloroso sherry fade, hvilket giver et fantastisk samspil med de tilførte ingredienser.

Læs mere om Spritfabrikken Thylandia, klik her.

Yderligere information

Producent

Land