Goose Wines The Goose Expression

Goose Wines The Goose Expression

The Goose Expression 2008

Goose Wines The Goose Expression

DKK 249,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 249,00

Et væld af forskellige bær, krydderi og fadet velintegreret. Vinens masser af urteagtig karakter og hvid peber. En meget blød vin på ganen, men alligevel med masser af fylde i kroppen samt en enorm kompleksitet. Designet til at modne 10 år efter årgang udkommer.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0932010001

Beskrivelse

Expression 2008 The Goose Wines er fremstillet af Cabernet Sauvignon og Shiraz druer fra deres bedste vinstokke på de højest beliggende vinmarker i Upper-Langkloof. Vinen fadlager typisk 12-18 måneder. Serveringstemperatur bør ligge mellem 14-17 grader. Passer perfekt til dyr, store oksestege, lam, roquefort oste eller bare som ren nydelse uden andet.

Expression 2008 The Goose Wines har en levetid på op til 10-16 år fra produktionsåret.

Expression 2008 The Goose Wines er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Sauvignon Blanc 2016, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra The Goose Wines.

Læs mere om vingården:

The Goose vine-serien er virkelig unik, da alt vin er håndlavet i højderne på de nordlige skråninger af Outeniqua-bjergene, som ligger i hjertet af Garden Route, Sydafrika.

The Goose vinområdet ligger i Upper-Langkloof betegnelsen, uden tvivl den sydligste og koldeste region indenfor vinproduktion. Disse ekstreme klimaforhold sikrer unikke druer med en kompleksitet af frugt, der er håndlavet til verdensklasse vin.

Goose Wines ejes af Retief Goosen, som ikke kun er en verdenskendt professionel golfspiller, men også en lidenskabelig vinelsker. Retief er en af ​​de meget få golfspillere, der ejer sin egen vingård og producerer sine egne vine under Goose-mærket i Sydafrika. Goose Wines er vokset gennem årene til at blive et verdensomspændende anerkendt vinmærke. Nydt og værdsat af mange loyale vindrinkere.

Retief og hans partner, Werner Roux, er forpligtet til at fortsætte deres rejse som venner i vinbranchen og til at dyrke dette mærke af vin til kærlighed og glæde for alle, der smager og elsker Goose-vinene.

Se mere på The Gooses hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: