Submission Red 2018 689 Cellars

Topvine 689 Cellars Submission Red Cabernet Sauvignon 2018

Submission Red 2018 689 Cellars

kr. 169,00

Udsolgt

kr. 169,00

Rige aromaer af krydret egetræ sammen med moden boysenbær, brombær og solbær. Vinen er blød og fløjlsagtig, som udvikler sig i midt på ganen med overdådige og koncentrerede smag af mørk frugter. Solbær giver en baggrund til livlige hindbær- og kirsebærnoter, der skaber en blød sanselig afslutning.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): USA20181010

Beskrivelse

Submission Red 2018 fra 689 Cellars er med druer dyrket i Sonoma, Napa, Paso Robles and Lodi, Californien. Vinen består af Cabernet Sauvignon og en lille smule Merlot, som er lageret 10 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 30% er nye fade. Serveringstemperatur bør ligge mellem 14-16 grader. Passer perfekt til oksekød, kylling, lam eller bare som ren nydelse uden andet.

Submission Red 2018 fra 689 Cellars har en levetid på op til 5-8 år fra produktionsåret.

Submission Red 2018 fra 689 Cellars er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Submit fra 2017, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra 689 Cellars.

Læs mere om vingården:

689 Cellars ligger i Napa Valley, Californien. Stedet for de dyreste vine i USA. Vingården har blandt andet den danske vinmager Kent Rasmussen i stalden.

Det siges i den kinesiske kultur, at tallene SIX EIGHT & NINE anses for at være heldige eller positive tal.

Under deres rejser gennem Fjernøsten oplevede de, at dette var sandt. De har opkaldt deres vingård efter disse numre med respekt for og hyldest til de positive kræfter, som hver vin repræsenterer.

I lighed med de sammenvævede numre i deres logo afspejler deres vine separate elementer, der samles i en afbalanceret og harmonisk helhed.

Når du drikker 689 kældre-vine, er 689 Cellars håb, at du også vil føre et lykkeligt, velhavende og langt liv.

Tallet “6” i den kinesiske kultur repræsenterer glæde eller fluiditet. Det giver os mulighed for at flyde gennem livet med positive tanker og energi og er også forbundet med held og succes i erhvervslivet.

Tallet “8” i den kinesiske kultur repræsenterer rigdom eller velstand. Den perfekte symmetri af antallet indebærer ubegrænsede muligheder og fremkalder balance og oplysning.

Tallet “9” i den kinesiske kultur repræsenterer lang levetid eller evighed. Traditionelt forbundet med kejsere antages det største enkeltciffer at være det heldigste med tal og inspirerer til harmoni og balance i livet.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.