-11%

Wint & Lila Dry Strawberry, 38% 700ml

Topvine Wint Lila Strawberry Gin

Wint & Lila Dry Strawberry, 38% 700ml

kr. 339,00

Udsolgt

kr. 339,00

Strawberry Gin er er variant til destilleriets citrusfriske dry gin hvor jordbær danner en blød og sød ramme om citrusnuancerne og blødheden fra vandbadsdestilleringen.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): ES201906012

Beskrivelse

Strawberry Gin er variant til destilleriets citrusfriske dry gin hvor jordbær danner en blød og sød ramme om citrusnuancerne og blødheden fra vandbadsdestilleringen.

Strawberry Gin fra Wint & Lila er ikke den eneste søde gin Topvine har. Se blandt andet også Bruni Collin´s Gin, klik her.

Vi anbefaler:

Triple Strawberry G&T

4 cl. Strawberry Gin fra Wint & Lila

10 cl. Indi Strawberry Tonic

Frosne Jordbær

 

Læs mere om gin producenten:

WINT & LILA er en handcrafted spansk gin fremstillet af Casalbor Wines & Spirits i El Puerto de Santa María, Cadiz i Spanien i et 200 år gammelt kendt destilleri.

Deres destillering er under direkte ild, de bruger “Bain-Marie” -systemet. På denne måde kan man få en mere følsom og langsommere proces, hvor de forskellige botaniske essenser udvindes uden at blive ændret. Efter at det er blevet gjort, skal de hvile i flere uger, inden de gør ‘cut’ mellem dem og tilsætter dem det rensede vand. Alle 10 botanicals er opblødt seperat i 16L glaskrukker i 6 – 8 uger.

WINT & LILA kommer på flaske og med en tilpasset kork, som minder om gamle apotekerflasker.

Yderligere information

Producent

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.