Weingut Messmer Spätburgunder 2014

Topvine Weingut Messmer Spaetburgunder 2014

Weingut Messmer Spätburgunder 2014

kr. 129,00

Udsolgt

kr. 129,00

Aroma af kirsebær og blommer, meget saftig og frugtagtig. Modnet i en stor egetræstønde.

VDP.Gutswein

Tilgængelighed: Ikke på lager SKU: D201407001
Compare

Beskrivelse

Spätburgunder 2014 Weingut Messmer er med 100% Spätburgunder. Druerne kommer fra marken Burrweiler Schlossgarten. Vinen ligger 18 måneder i store egetræstønder. Serveringstemperatur bør ligge mellem 12-15 grader. Passer perfekt til kraftigt oksekød, vildt, lam eller bare som ren nydelse uden andet.

Spätburgunder 2014 Weingut Messmer har en levetid på op til 4-7 år fra produktionsåret.

Spätburgunder 2014 Weingut Messmer er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Spätburgunder Burrweiler Schlossgarten 2010, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Weingut Meßmer.

Læs mere om vingården:

Weingut Meßmer blev grundlagt af Julius Weber som byggede en bemærkelsesværdig vingård i 1860. Han ejede på den tid ejede de bedste vinmarker i Burrweiler, Schäwer. 100 år senere købte Herbert Meßmer og hans kone Elisabeth vingården og gav det sit nuværende navn. Bygningerne, alle kælderen, vidner om tradition og ned til jorden. Den største udvikling blev færdiggjort af vingården i 80’erne og 90’erne: Vingårdens vækst og foranstaltninger til at øge druernes kvalitet. Samtidig blev mange små forbedringer gennemført i kælderen. Ved at øge kvaliteten, er Meßmer-vinene idag kendt i hele Pfalz samt ud over Tysklands grænser. “Få lyst til næste slurk”, som Gregor Meßmer beskriver hans vinstil. Meßmer vinene viser karakter, terroir og kant. Det er det, der gør deres vine så interessante.

Weingut Meßmer er en familievirksomhed på to brødres ansvar. Mens Gregor Meßmer overvåger produktionen i vingården og kælderen, er Martin Meßmer ansvarlig for salg og markedsføring. Martins kone Özlem tager sammen med Martin sig af vingårdens butik. Sieglinde Meßmer arbejder i administrationen og på kontoret. Men grundlæggerne Herbert og Elisabeth Meßmer forbliver trofaste på deres livs arbejde og er i en alder af over 75 år, delvis stadigvæk er med til at trække i trådene på vingården.

Siden 1997 har Weingut Meßmer været medlem af Verband Deutscher Prädikats-weingüter (VDP), den ældste vinproducentorganisation i verden. For Weingut Meßmer er VDP-ørnen på flasken et incitament og en forpligtelse til samtidig at maksimere de tilstedeværende krav til produktion og kvalitet. Idéen om kvalitet er meget underordnet – det er en selvfølge.

Læs mere om Weingut Meßmer på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.