Es Fangar Son P Negre 2017

Topvine Es Fangar Son P 2017

Es Fangar Son P Negre 2017

DKK 135,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 135,00

Vinen er fuldendt, tør og direkte med en elegant tanninstruktur og en smag af modne frugter og noter af eg, samt rene krydrede noter (muskatnød). Medium lang finish, efterlader en varm pallette. Næsen er har en middel aromatisk intensitet med stærke noter af modne røde frugter (jordbær, hindbær). En let aroma af figen syltetøj, samt balancerede aromaer af ristede mandler og karamel.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): ES20174002

Beskrivelse

Son P Negre 2017 fra Es Fangar er produceret af håndplukkede biodynamiske druer fra Pla i Llevant (Callet, Cabernet Sauvignon, Merlot, Manto Negro). Gæring på ståltanke. Serveringstemperatur bør ligge mellem 14-15 grader. Vinen er lanceret første gang i år, 2019 og er ligesom resten af vingården økologisk. Passer perfekt til oksekød, vildt, modne oste, eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Son P Negre 2017 fra Es Fangar har en levetid på op til 5-6 år fra produktionsåret.

Son P Negre 2017 fra Es Fangar er ikke det eneste rødvin som vingården producer. Vi anbefaler gerne deres Elements 2012, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Es Fangar.

Lidt om vingården:

Es Fangar (Godset) ligger mellem landsbyerne Felanitx og Manacor i det sydøstlige hjørne af Mallorca. Godset med de små 1000 hektar jord (ca. 10% af Mallorca) er i privat besiddelse, og ejeren, tyske Peter Eisenmann, har investeret store summer (siden år 2000) i restaureringen af godsets hovedbygning og de tilhørende ejendomme. Dertil kom­mer et stort hestestutteri samt fremstilling af økolo­giske delikatesser som olivenolie, ristede mandler og marmelader mv.

Kun 36 hektar er tilplantet efter biodynamiske principper. Yderligere 28 hektar er igang med at blive tilplantet. Der er knyttet 22 bistader til jorden og winemaker Daniel Morales bruger kun biodynamiske druer i produktionen. Daniel Morales fik strenge ordre på at vinstokkene først måtte bruges til vin efter 12 år. Til gengæld måtte han eksperimenter alt hvad han kunne undervejs. De giver derfor mening at opkalde deres startlinie twenty twelve. Udover at beplante arealer med vinstokke, byggede Es Fangar Mallorcas største og mest moderne vinkælder. Es Fangar er idag Mallorca største vingård ud af de 70 vingårde ialt, selvom det er begrænset mængder, hvad der bliver produceret.

På vingården kan man bo. Ønsker man bare at komme forbi til lidt vinsmagning, er det også muligt. Når man nu er der, så er det muligt at se en anden stor attraktion på gården. Siden 2007 har man opbygget et stutteri for alt af tyske Hannoveraner. Den regnes for det fineste i Tyskland. Der er omkring 100 heste på gården. Hvert år afholdes der International dressur stævne på stedet. Hvilket er en blandt verdens 13 årlige konkurrencer.

Der blev sidste år (2018) produceret 5 forskellige slags vine på vingården.

Læs mere om Es Fangar på deres hjemmeside.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

, , ,

Dyrkningsmetode

Biodynamisk, Veganisk

Land

Område

Drikkes til

, , , , ,