Selbach Oster Riesling Feinherb 2015

Selbach Oster riesling feinherb 2015

Selbach Oster Riesling Feinherb 2015

kr. 159,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 159,00

Kold mineralsk næse. Klar og saftig med delikat krop, gennemtrængende mineralitet med nogle stenfrugter, frugt sødme, livlig og frisk, god balance og harmoni, lang eftersmag.

Restsukker: 21 g.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0329020006

Beskrivelse

Feinherb Riesling 2015 fra Selbach Oster er produceret af 100% Riesling fra gode marker i Mosel. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til sushi, spicy retter og selvfølgelig helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Feinherb Riesling 2015 fra Selbach Oster har en levetid på op til 6-10 år fra produktionsåret.

Feinherb Riesling 2015 fra Selbach Oster er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Zeltinger Sonnenuhr Riesling Feinherb 2014 “UR” alte Reben, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Selbach Oster .

Læs mere om vingården:

SELBACH OSTER er en af de absolut ældste vingårde, vi forhandler hos Topvine. Vinhuset, beliggende i Mittelmosel, blev grundlagt i 1600 tallet, hvor de startede med at avle riesling. Siden da er der sket meget, og i dag råder den tyske producent over mange berømte vinmarker, hvilket også har betydet at vingården har fået topkarakter af stort set alle anerkendte vinanmeldere. Vinmarkerne består af 98% Riesling og 2% Pinot Blanc, hvoriblandt nogle af vinmarkerne er op til 100 år gamle, hvilket giver meget aromatiske og frugtrige vine fra de små druer med tyk skind/skal.

Selbach Oster fokus ligger på kvalitet og det starter med et lavt udbytte. Omsorg og beskæring af vinstokke kræver en enorm indsats – især på deres stejle skråninger.

Læs mere om vingården, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,