Trinity Gin Tranum Mølle Destilleri, 50 cl, 47%

topvine_Tranum Mølle Destilleri - Trinity gin

Trinity Gin Tranum Mølle Destilleri, 50 cl, 47%

kr. 299,00

På lager
0 ud af 5

kr. 299,00

Trinity er kun lavet på “den hellige treeninghed” i ginens verden: Koriander, kvanrod og selvfølgelig masser af enebær. Ginen har en alkohol procent på 47 og kan bruges til den perfekt G&T.

Vi anbefaler Feber Tree normal, 1724 Tonic eller Oh Der Tonic til drinken eller ren sammen med isterninger.

Varenummer (SKU): DK20195001

Beskrivelse

Trinity Gin Tranum Mølle Destilleri er gin lavet på lokale råvare. Prøv den sammen med isterninger og en alm. god tonic vand fra Fever Tree, Oh Der, Galvanina eller fra 1724.

Trinity Gin Tranum Mølle Destilleri er ikke den eneste gin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Scuttlebutt Navy Strength Gin, læs mere om ginen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Tranum Mølle Destilleri.

Lidt om Destilleriet:

Tranum Mølle Destilleri deltog i 2019 i Berlin International Spirits Competition, som er en stor årlig tilbagevendende bedømmelse af spiritus produkter fra hele verdenen. De valgte at sende tre gins i håbet om at de så havde en lille chance for at få en eller anden udmærkelse. Succés ville være blot at få en enkelt bronze…det kunne være sjovt at skulle sætte et lille ekstra klistermærke på en af deres gins.

Resultatet var…uventet og vildt. Helt uden for deres fatteevne!! Alle Tranum Mølle Destilleris gins fik topvurderinger: To guld- og en sølvmedalje. Deres Trinity og Spicy Gins fik hver en guldmedalje, hvilket betød et dommerne “elskede dem” og Botanic fik en sølvmedalje som tegn på at dommerne kunne “lide den”. Resultatet var desuden at Tranum Mølle Destilleri blev kåret til Årets Gin Destilleri i Danmark 2019.

Ulrik Mose Schade og hans kone Hanne står bag destilleriet. Ulrik har tidligere brygget øl men efter mange års betænkligheder endelig kastet sig ud i dette nye eventyr.

Selv beskriver han sig som naiv og vælger, at tro det er, fordi han ved, hvad der smager godt. Det er den indstilling, han bruger, når han brænder spiritus. Nogle rejser den halve klode rundt for at finde råvarer. Andre mener, at netop de lokale urter og det vand, de har i nærheden, er det bedste. Og Ulrik er af den sidste opfattelse.

Læs mere om Destilleriet på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land