Saar Riesling 2015 Van Volxem

Saar Riesling 2015 Van Volxem

kr. 211,25

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 211,25

Frugtig næse med citrus, hvide blomster og mynte. På tungen har frugten en tør og cremet tekstur, der holdes livlig af en lækker sprød syre.

Kan gemmes op til 10 år fra produktionsåret (2015)

Tilgængelighed: Ikke på lager SKU: 0331020002
Compare

Beskrivelse

Saar Riesling 2015 fra Weingut Van Volxem er produceret efter VDP. Gutswein og af 100% Riesling fra Saar. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til fiskeretter, krebs, skaldyr eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Saar Riesling 2015 fra Weingut Van Vollem har en levetid på op til 6-10 år fra produktionsåret.

Saar Riesling 2015 fra Weingut Van Volxem er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Schiefer Riesling 2015, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Weingut Van Volxem.

Lidt om vingården:

Weingut Van Volxem var gennem 3 generationer en familieejet vingård inden Roman Niewodnicanski købte og overtog den. Roman har en stor formue i ryggen fra Bittburger-bryggerier. Det har givet ham muligheden for udelukkende at fokusere på at producere topkvalitet. Vinmarkerne dyrkes biodynamisk og med brug af naturgær, hvilket gør vinene så naturlige som muligt. Tidligst i midt oktober høster de, hvilket giver en helt ekstraordinær blomstringsperiode op til ½ år. Det er med til at give en intensitet og syre i vinene som er helt unik. Det er en kombination af hårdt arbejde i de stejle vinmarker, den mineralrige jord og et lavt udbytte pr. vinstok som er med til at gøre Weingut Van Volxem vine til nogle af de absolut bedste hvad hvidvin angår.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Land

Område

Drikkes til

, , , ,