Tenuta Cedrare Ripasso 2016

Topvine Tenuta Cedrare Valpolicella Ripasso 2016

Tenuta Cedrare Ripasso 2016

kr. 159,00

Udsolgt

kr. 159,00

Farven er dyb mørk bordeaux med violette toner. I næsen er der modne frugter, solbær, kirsebær og krydderier med noter af kakao.  Smagen er velstruktureret med harmoni og balance mellem syre og tørhed, i munden frugtig og det helt klassiske lette præg af rosiner i eftersmagen.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): I20161010

Beskrivelse

Ripasso della Valpolicella 2016 Tenuta Cedrare er produceret, som et blend af Corvina & Rondinella, fra områdets håndplukkede druer fra deres egen marker i den østlige del af Valpolicella. Vinen lagres på fad inden kvaset fra deres Amarone tilsættes et ½ år senere. Herefter modnes vinen i 15-18 måneder på franske egefade.

Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer perfekt til grillet rødt kød, oste, simreretter, julemad eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Ripasso della Valpolicella 2016 Tenuta Cedrare har en levetid på op til 4-8 år fra produktionsåret.

Ripasso della Valpolicella 2016 Tenuta Cedrare er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Amarone della Valpolicella 2015, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Tenuta Cedrare.

Læs mere om vingården:

Tenuta Cedrare er en del af Bertoldi-familiens vingårde, som startede i 1932 med at dyrke ​​de frugtbare områder beliggende på morænebakkerne i Benaco-søen, almindeligvis kendt som Gardasøen.

I 30’erne grundlægger Emilio Bertoldi Vinery og overfører lidenskaben til vinfremstillingen til hans sønner Luigi e Giuseppe. I dag fortsættes familietraditionen af ​​de nye generationer.

For at få et ægte produkt skal du først og fremmest tænke på dyrkningen af ​​vingården. Derfor dyrkes mere end 30 ha vinmarker i harmoni med naturen, der styres med forskellige landbrugstyper: rækker og pergola i Verona-stil, afhængigt på mikroklima og druetyper. Den mest ventede tid på året er høsten: Mange af de indfødte druesorter, der dyrkes med masser af tålmodighed og omhu, udvælges omhyggeligt og høstes. Resultatet af deres omhyggelige forarbejdning og en dybdegående oplevelse af vinfremstilling, giver mange lækre typiske vine. Inden flasken frigives, er deres vine underlagt en omhyggelig mikrobiologisk kontrol med det formål at forlænge dens levetid, såvel som for at værdsætte dens positive udviklinger. 

Læs mere om Tenuta Cedrare på Bertoldis hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.