Riesling Trocken ØKO 2020 Weingut Kesselring

Topvine Weingut Kesselring Riesling Økologisk 2020

Riesling Trocken ØKO 2020 Weingut Kesselring

kr. 99,00

Udsolgt

kr. 99,00

Duften præges af modne, gule citroner og fersken, ledsaget af eksotisk, sød ananas.
Syren er forfriskende og fornemmes let prikkende i munden. I munden ledsages ananasnuancer af ​​masser af fersken og lidt honningmelon, som holder ved, langt ind i eftersmagen.

Fantastisk Riesling med behagelig mundfylde, typiske citrus- og ferskennoter og eksotisk ananas.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): D20201051

Beskrivelse

Riesling Trocken ØKO 2020 fra Weingut Kesselring er produceret af 100% Riesling fra deres egen marker Ellerstadt i Pfalz. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til sommerens salater, hvid fisk eller lyst fjerkræ eller som ren “nydelse for sjælen”.

Riesling Trocken ØKO 2020 har en levetid på op til 2-4 år fra produktionsåret.

Riesling Trocken ØKO 2020 er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Sauvignon Blanc Fume 2019, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Weingut Kesselring.

Læs mere om vingården:

Weingut Lukas Kesselring ligger i udkanten af den lille by Ellerstadt i Pfalz, kan dateres helt tilbage til det 17. århundrede. I dag drives vingården af Lukas Kesselring, som siden 2009 har arbejdet intenst på at konvertere marker, samt produktion til økologi og biodynamik. Fremgangsmetoderne er traditionelle, krydret med moderne teknikker, som Lukas Kesselring har tillært sig over tid.

Lukas Kesselrings opfattelse af Pfalz er, at man altid har en følelse af at vejrguden og vinguden skal være venner. Mildt klima, mange solskinstimer, optimale mængder nedbør og forskellige jordtyper, giver ideelle betingelser for udtryksfulde vine. For Lukas Kesselring er det vigtigt at man oprigtigt kan ”smage” Pfalz. Det er hele grundlaget for hans moderne vinstil.

Siden 2012 har stort set hele vinproduktionen været certificeret økologisk og biodynamisk. Senere hen er vinene ligeledes blevet vegansk certificeret. Alt hos Weingut Lukas Kesselring, fra arbejdet i jorden til pleje af vinstokke og høst, udføres med stort engagement, præcision og miljøbevidsthed. De i alt 42 hektar vinmarker, er både arbejdsplads og frirum for Lukas Kesselring, som hygger sig med sit vinbrug. I de færdige vine fornemmes dog tydeligt en producent, som kender marker og område, og ved hvordan vinene skal skabes. Der arbejdes efter et princip om at hengive sig til den enkelte druetype og dens egenskaber, og herefter fremkalde druens rene udtryk i kældrene – skridt for skridt.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Økologisk

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...