Riesling Kabinett Zeltinger Schlossberg 2014 Selbach Oster

Selbach Oster Riesling Kabinett 2014

Riesling Kabinett Zeltinger Schlossberg 2014 Selbach Oster

kr. 243,75

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 243,75

Du får en flot klar og ren hvidvin. Den har søde lette frugter og sød citrus i frugt og smag. Vinen har masser af frugt og høj syre, der balancerer vinen i perfekt stil.

 

Restsukker: 7,8 g.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0339020003

Beskrivelse

Riesling Kabinett Zeltinger Schlossberg 2014 fra Selbach Oster er produceret af 100% Riesling fra gode marker i Mosel. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til sushi, spicy retter og selvfølgelig helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Riesling Kabinett Zeltinger Schlossberg 2014 fra Selbach Oster har en levetid på op til 10-20 år fra produktionsåret.

Riesling Kabinett Zeltinger Schlossberg fra Selbach Oster er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Zeltinger Sonnenuhr Riesling Feinherb 2014 “UR” alte Reben, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Selbach Oster .

Læs mere om vingården:

SELBACH OSTER er en af de absolut ældste vingårde, vi forhandler hos Topvine. Vinhuset, beliggende i Mittelmosel, blev grundlagt i 1600 tallet, hvor de startede med at avle riesling. Siden da er der sket meget, og i dag råder den tyske producent over mange berømte vinmarker, hvilket også har betydet at vingården har fået topkarakter af stort set alle anerkendte vinanmeldere. Vinmarkerne består af 98% Riesling og 2% Pinot Blanc, hvoriblandt nogle af vinmarkerne er op til 100 år gamle, hvilket giver meget aromatiske og frugtrige vine fra de små druer med tyk skind/skal.

Selbach Oster fokus ligger på kvalitet og det starter med et lavt udbytte. Omsorg og beskæring af vinstokke kræver en enorm indsats – især på deres stejle skråninger.

Læs mere om vingården, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,