Toni Jost Riesling Im Hahn GG 2017

Topvine Toni Jost Im Hahn GG Riesling 2017

Toni Jost Riesling Im Hahn GG 2017

kr. 269,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 269,00

Voluminøs med tropisk frugter som passionsfrugt, mango, kandiseret ananas, peber, fra rig frugt til mineralitet, fra den silkeagtige til masser af syre. Drik den allerede nu med fornøjelse, men vil også modne fantastisk.

Falstaff 94 point – Grosses Gewächs VDP

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): D20175010

Beskrivelse

Riesling Im Hahn GG 2017 fra Weingut Toni Jost er med 100% Riesling fra den bedste marker i Mittelrhein, nemlig Hahn. Vinen ligger på ståltanke. Serveringstemperatur bør ligge mellem 7-9 grader. Passer perfekt til fisk, sushi, skaldyr, kylling eller bare som ren nydelse uden andet.

Riesling Im Hahn GG 2017 fra Weingut Toni Jost har en levetid på op til 10-20 år fra produktionsåret.

Riesling Im Hahn GG 2017 fra Weingut Toni Jost er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Spätburgunder fra 2017, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Weingut Toni Jost.

Lidt om Weingut Toni Jost:

Weingut Toni Jost har været ejet af familien siden 1831. I dag driver Cecilia Jost sammen med sin far Peter Jost vingården. De er henholdsvis sjette og femte generation. I 1975 overtog Peter Jost vingården. Til ære for sin far Toni, der holdt vingården igang i de vanskelige krigs- og efterkrigsår, blev navnet Toni Jost bevaret som vingårdens officielle navn. til vores vingård for første gang. Tidligere har det været sædvane at de respektive ejere navngav vingården. Så som Toni, Phillip og Adam Jost.

I 2009, efter at have studeret vindyrkning i Geisenheim og praktikophold i Europa og i udlandet, vendte Cecilia Jost tilbage til sine forældres vingård for at fortsætte familietraditionen.

I 180 år har familien dyrket vinmarkerne i Bacharach. Selskabet har til enhver tid koncentreret sig om at erhverve jord på den primære placering Bacharacher Hahn. I dag er lokationen næsten deres eneste besiddelse; dermed navnet Hahnenhof for deres vingård. Gården dækker nu 15 hektar vinmarker. De er plantet med 80 procent Riesling, 15 procent Pinot Noir og resten med Weissburgunder (Pinot Blanc).

Udover vinmarkerne i Mittelrhein, har Weingut Toni Jost 3,5 hektar i Rheingau, med vinmarker i Walluf und Martinsthal. Vingården er ved at blive registeret / godkendt under VDP Rheingau.

Weingut Toni Jost blev medlem af VDP i 1987. Idag er der kun 5 vingården, som repræsenterer Mittelrhein. Årlig produktion ligger på ca. 80000 – 100000 flasker. Kun max. 20% går til udlandet.

På selve vingården er der mulighed for overnatning. Ligesom der er et vinothek, som kan benyttes til hygge og salg fra stedet.

Se mere på vingårdens hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...