Knebel Riesling Auslese “Brückstück” 2008

Knebel Riesling Auslese “Brückstück” 2008

Knebel Auslese Bruckstuck 2008

Knebel Riesling Auslese “Brückstück” 2008

DKK 312,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 312,00

Kærligt og omhyggeligt udvalgte druer. Intuitiv og kompleks frugt. Utroligt stram og lang eftersmag.

Mineralsk Auslese med masser af potientiel lageringsmuligheder…

For lækker..

Availability: Ikke på lagerVarenummer (SKU): 0307050001

Beskrivelse

Riesling Auslese “Brückstück” 2008 fra Weingut Knebel er produceret efter VDP. Grosse Lage og af 100% Riesling fra bjerg skråningen Brückstück. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til desserter eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Riesling Auslese “Brückstück” 2008 fra Weingut Knebel har en levetid på op til 20-30 år fra produktionsåret.

Riesling Auslese “Brückstück” 2008 fra Weingut Knebel er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne Knebel Riesling “Von Den Terrassen” 2015, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Weingut Knebel.

Lidt om vingården:

Weingut Knebel blev i 1990’erne opbygget af Beate og Reinhard Knebel i Winningen. Efter Reinhards død måtte sønnen, Mathias Knebel overtage styringen, hvilket sidenhen har lykkedes ham ganske godt – faktisk så godt, at han i foråret 2017 fik den den tyske VDP klassifikation. Knebel producerer næsten kun Riesling, dog er ca. 2% reserveret til Weissburgunder. Generelt er alle Knebels Rieslinge i top kvalitet og ses også ofte på restauranter af mere eksklusiv karakter.

Weingut Knebel forvalter næsten 7,5 hektar vinmarker i Mosels mest stejle terrasse formede skråninger. Skiferformationer fra nedre Devon-perioden (for 360 mill. år siden) karakteriserer karakteristika for de vine, der produceres her. “Respekt og tålmodighed er de to nøgleord, der symboliserer vores arbejde,” siger Matthias Knebel. Respekt for et unikt kulturlandskab og dets naturlige forhold – små terrasserede områder, som udelukkende forvaltes med hånden. Respekt også for en traditionel druesort, som har optimale vækstbetingelser her: nemlig Riesling druen. Beate og Matthias Knebel ser sig selv som ledsagere af deres vine – ledsagere med en ide, et mål, et stilkoncept og den nødvendige tålmodighed for at tillade hjørner og kanter. Sådan udvikles Rieslingens egenskaber og særegenheder – i hvert område, enhver situation, hver årgang og hver tønde.

Weingut Knebel producerer årligt ca. 45.000 flasker hvidvin.

I modsætning til midt Mosel, hvor der er forholdvis meget restsødme i druerne. Laver vingården Knebel mineralske og frisk vine. Der produceres også en lille smule Auslese, som er af den absolute topkvalitet.

Er du til Riesling i topkvalitet, så må disse vine ikke gå din næse og mund forbi!

Læs mere om Weingut Knebel, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: