Chronic Cellars Purple Paradise 2017

Topvine Chronic Cellars Purple Paradise 2017

Chronic Cellars Purple Paradise 2017

kr. 149,00

Udsolgt

kr. 149,00

Den vin er læsset med Zinfandel-dominerede blanding, der tumler ud på tungen med mørke kirsebær, friske, modne jordbær, en dobbeltdyppe af chokolade og vanilje og det coole greb af en motorcykeljakke i læder. Paradis venter..

Endnu en vin fra Chronic Cellars 🙂

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): USA20174001

Beskrivelse

Purple Paradise 2017 er med druer dyrket i Paso Robles, Californien. Blendet består af 9% Petite Shiraz, 7% Syrah, 78% Zinfandel og 6% Grenache. Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer perfekt til oksekød, barbecue, lam eller bare som ren nydelse uden andet.

Purple Paradise 2017 har en levetid på op til 5-8 år fra produktionsåret.

Purple Paradise 2017 Chronic Cellars er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Suite Petite fra 2017, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Chronic Cellars.

Læs mere om vingården:

Chronic Cellars fra Paso Robles blev grundlagt tilbage i 2004 af brøderne Josh og Jake Beckett. De kombinerede deres vinfremstillingsevner med deres sans for humor til at gøre en idé til virkelighed. Ved hjælp af to tons af de bedste – eller ‘kroniske’ (Cronic) druer til at fremstille killervin.

At vokse op i Paso Robles i en vinfamilie betød, at pligter kom i form af at vaske tønder, slå gærende druer ned og arbejde på aftapningslinjen. Naturligvis var Beckett-brødrene bestemt til at lave juice (vin).

Chronic Cellars handler om at bruge de bedste druer, eller som brødrene omtaler dem, “kroniske” druer for at lave alvorlig god vin til folk, der ikke tager sig selv for alvorligt. Når man lægger sin vingård lokalt, giver det sine frynsegoder. Brøderne kender alle de bedste drueavlere i Paso Robles. De har samarbejdet med disse naboer og venner for at opbygge et episk netværk. Josh kan så vælge de druer, han vil have, til alle sine forskellige blandinger.

Josh og Jake samarbejder med en barndomsven og kunstner. Hans stil er grafiske lineouts perfekt fanger deres dobbeltoptagelsesvision for mærket.

På vingården er der selvfølgelig smagelokaler, så har man tid og lige kommer forbi – så kig ind.

Over et årti senere, med et arsenal af priser, fortsætter Chronic Cellars med at forstyrre vinindustrien med spændende vin sammensætninger og sjove, farverige etiketter.

Læs mere om vingården, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

, , ,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...