Prouds Roots 2016 Blend Bogle Vineyards

Topvine Bogle Proud Roots 2016

Prouds Roots 2016 Blend Bogle Vineyards

kr. 199,00

Udsolgt

kr. 199,00

Et væld af sort frugt møder en, som efterfølges af krydret vanilje, chokolade og en snert af eg. Vinen er meget fyldig, frugtig og velstruktureret med utrolig bløde tanniner. Virkelig en nydelse.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): USA20161050

Beskrivelse

Prouds Roots 2016 Blend Bogle Vineyards er produceret af Malbec og Petite Shiraz. 2016 Proud Roots rødvin er en fejring af partnerskabet mellem Kings og Bogle, da begge deler et engagement i samfund, bæredygtighedskvalitet og ekspertise. Druerne af vinen, høstet fra Bogle’s Sanchez Ranch, beliggende mod Sacramento-floden, er i overensstemmelse med Kings charter om bæredygtighed og sourcing og sourcer 90 procent af mad inden for 150 miles fra arenaen. Vinen er lageret på amerikanske egetræsfade. Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer perfekt til et utal af måltider – lige fra pasta til kødretter eller naturligvis bare helt for sig selv.

Prouds Roots 2016 Blend Bogle har en levetid på op til 6-8 år fra produktionsåret.

Prouds Roots 2016 Blend fra Bogle er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Petite Shiraz 2015, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Bogle Vineyards.

Lidt om vingården:

Bogle Vineyard holder i 2019 – 50 års jubilæum. Det hele startede for 50 år siden da Warren Vernon Bogle sammen med sønnen Chris plantede de første 20 hektar med vinstokke. De første 10 år solgte man druerne til andre vingårde. Siden 1979 har Bogle dog lavet sin egen vin. Siden 1989 har sønnen Chris Bogle sammen med sin kone Patty drevet vingården. Chris i marken og Patty med bogholderiet. I 1997 ramte Bogle en milepæl, da de rundede hele 1000 hektar vinmarker. Idag er det børnebørnene Warren, Jody og Ryan som driver forretningen. Warren står for den daglige drift på gården, mens Jody siden 1997 har stået for opbygning af relationer, salg og deres nye smagelokaler. Ryan kom med fra 2007 og styrer alt det finansielle idag. Så det kan i den grad beskrives som en familievirksomhed.

I 2018 begyndte vingården at omlægge driften og gøre den mere bæredygtig. De er ikke økologiske eller biodynamiske registeret. For det findes desværre ikke i USA. Til gengæld har man modtaget et certifikat formet som en grøn medalje mærket “green medal”. Bogle vineyards vingård ligger i Clarksburg, Californien men har vinmarker rundt omkring i det meste af Californien. Af druer kan blandt andet nævnes Pinot Noir, Chardonnay, Petite Shiraz, Merlot, Zinfandel, Viognier og Cabernet Sauvignon.

Fælles for hele familien er dog at passionen for at dyrke og lave de bedste vine for området. Stolte kan de ihvertfald være – for de er den vingård, som har vundet prisen flest gange som best i value for money.

Læs mere om Bogle Vineyards på deres hjemmeside.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.