Arran Single Malt Whisky på Portvins fade, 70 cl., 50%

-16%

Arran Single Malt Whisky på Portvins fade, 70 cl., 50%

Topvine The Arran Malt single whisky port cask

Arran Single Malt Whisky på Portvins fade, 70 cl., 50%

DKK 475,00 DKK 399,00

Out of stock

DKK 475,00 DKK 399,00

I næsen fornemmes vaniljekrydderier og moden citrus, der løber ind i tørrede frugter og nødder. Med et stænkt mandarincitrus, karamel og honning. På ganen er der frugter og krydderier kombineres med kanelbagt æble med rosin og blomme. Afsluttes som en klassisk Single Malt der danser på ganen med masser af kompleksitet.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): SCO2019014

Beskrivelse

Port Cask Finish Single Malt Scotch Whisky – Fantastisk standard start på deres sortiment.

Whiskyen har oprindelige lagret på amerikansk eg i en periode på omkring otte år. Herefter er den blevet påfyldt fade, der tidligere har lagret portvin fra én af Dourodalens klassiske portvinsproducenter. Denne 2. lagringsperiode på portvinsfadene bliver altid overvåget med den største opmærksomhed, da man ønsker at sikre en perfekt balance mellem fadenes sødmefylde karakter og den naturlige Arran-karakter. Slutresultatet er en sødmefuld dram med toner af mørke frugter og bær.

Vi anbefaler også gerne Isle of Arran Distellers – Single malt scotch whisky 8 år. Et special fad kun lavet til det danske marked. Få flasker

Læs mere om whisky destilleriet:

Isle of Arran Distellers har altid været et fint sted til at lave god whisky. Da mængden blev vurderet over kvaliteten, kunne deres små ø ikke konkurrere økonomisk, og en efter en faldt destillerierne fra. Isle of Arran Distellers genoplivede traditionen, da de byggede deres nye destilleri i Lochranza, på den nordlige ende af øen. Da man åbnede en tre år gammel tønde den 25. juli 1998, nød deres gæster den første lovlige dram af Arran whisky i over 160 år.

De producerer nu en række whisky i alle aldre og udtryk, men alle fremstilles ved hjælp af de samme traditionelle metoder og materialer. De bruger altid skotsk byg og de store kar, der bruges til gæring – er fremstillet af Oregon fyr. Destillation finder sted i høje, svanhalsede kobberkedler, og deres whisky modnes omhyggeligt i udvalgte egetræfade, der tidligere har haft Sherry, Bourbon og andre specielt udvalgte brugte tønder. Selv i dag slipper ca. 2% af ånden gennem det porøse træ hvert år, hvilket giver englene deres berømte andel….

I juni 2016 fejrede de deres 21-års jubilæum og dåben af ​​’Rowan House’, en helt ny blandings- og smagsbygning på grund af deres Lochranza Distillery. De er nu færdig med at opbygge deres andet destilleri ved Lagg, i den sydlige ende af Isle of Arran. Tiderne har aldrig været mere spændende for dem.

Læs mere om Isle of Arran på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: