Bogle Vineyards Phantom Red Blend 2016

-25%

Bogle Vineyards Phantom Red Blend 2016

Topvine Bogle Phantom Red 2016

Bogle Vineyards Phantom Red Blend 2016

DKK 292,00 DKK 219,00

Out of stock

DKK 292,00 DKK 219,00

Farven er dybrød. Frodige bær og hård krydderi gør dette til en fyldig og rørig vin. Intens frugt, begyndende med aroma af blåbær, violer og chokolade og kirsebær afsluttes elegant af diskrete noter af krydderi, fedme og mocca.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): USA20161006

Beskrivelse

Phantom Red Blend 2016 Bogle Vineyards er et blend produceret af Zinfandel, Mourvedre og Syrah fra deres egen marker i Californien. Vinen er lageret 24 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Intens og kraftfuld, eksklusiv rødvin med blød frugt og krydderier. Fantastisk til kraftfuld mad eller naturligvis bare helt for sig selv. Phantom Red Blend 2016 fra Bogle har en levetid på op til 10-15 år fra produktionsåret. Dette er Bogles stolthed.

Phantom Red Blend 2016 fra Bogle er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Pinot Noir 2016, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Bogle Vineyards.

Lidt om vingården:

Bogle Vineyard holder i 2019 – 50 års jubilæum. Det hele startede for 50 år siden da Warren Vernon Bogle sammen med sønnen Chris plantede de første 20 hektar med vinstokke. De første 10 år solgte man druerne til andre vingårde. Siden 1979 har Bogle dog lavet sin egen vin. Siden 1989 har sønnen Chris Bogle sammen med sin kone Patty drevet vingården. Chris i marken og Patty med bogholderiet. I 1997 ramte Bogle en milepæl, da de rundede hele 1000 hektar vinmarker. Idag er det børnebørnene Warren, Jody og Ryan som driver forretningen. Warren står for den daglige drift på gården, mens Jody siden 1997 har stået for opbygning af relationer, salg og deres nye smagelokaler. Ryan kom med fra 2007 og styrer alt det finansielle idag. Så det kan i den grad beskrives som en familievirksomhed.

I 2018 begyndte vingården at omlægge driften og gøre den mere bæredygtig. De er ikke økologiske eller biodynamiske registeret. For det findes desværre ikke i USA. Til gengæld har man modtaget et certifikat formet som en grøn medalje mærket “green medal”. Bogle vineyards vingård ligger i Clarksburg, Californien men har vinmarker rundt omkring i det meste af Californien. Af druer kan blandt andet nævnes Pinot Noir, Chardonnay, Petite Shiraz, Merlot, Zinfandel, Viognier og Cabernet Sauvignon.

Fælles for hele familien er dog at passionen for at dyrke og lave de bedste vine for området. Stolte kan de ihvertfald være – for de er den vingård, som har vundet prisen flest gange som best i value for money.

Læs mere om Bogle Vineyards på deres hjemmeside.

Yderligere information

Producent

Årgang

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: