-10%

Carthy & Black Original Cream Liqueur, 50 cl, 17%

Topvine Carthy Black Original Cream liqueur

Carthy & Black Original Cream Liqueur, 50 cl, 17%

kr. 179,00

Udsolgt

kr. 179,00

Den friskeste fløde er med til at sikre en fløjlsagtig elegance som ingen anden likør. Blandet med chokolade og karamel noter rundet af med et strejf af honning.

Tilgængelighed: Ikke på lager SKU: GB20194001
Compare

Beskrivelse

Original Gin Cream Liqueur bruger den friskeste fløde til at sikre en fløjlsagtig elegance som ingen anden likør. Blandet med chokolade og karamel noter rundet af med et strejf af honning.

Vi anbefaler også gerne deres Lemon Gin Cream Liqueur.

Original Gin Cream Liqueur er ikke den eneste Gin likør Topvine har. Se også hele sortimentet vi fører for Carthy & Black, klik her.

Læs mere om producenten:

Carthy & Black er det allerbedste af hvad Yorkshire kan byde på, men med et lille uventet twist. Carthy & Black bruger den fineste Yorkshire creme og selvfølgelig Harrogates helt egen Slingsby Gin.
Carthy & Black ønsker at skabe noget ud over det normale for at give kræsne forbruger en smag af, hvad deres glorværdige hjemland kan tilbyde. ”Yorkshire og Dales er hjemstedet for nogle af verdens mest spektakulære landskaber,” siger Marcus Black, medstifter og administrerende direktør.
”Den rige og mangfoldige jord giver de interessante og usædvanlige ingredienser. Inspireret af succesen med Spirit of Harrogates Slingsby Gin, ønskede vi at skabe et udvalg af drikkevarer, der fremviser alt, hvad Yorkshire har at tilbyde. Vi kan lide at skubbe grænserne med innovation og eksperimentere med nye måder at give den klassiske creme likør et uventet twist.” tilføjer Mick Carthy medstifter.

Læs mere på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...