QRM 23 års rom Oliver og Oliver, 40%, 70 cl.

-10%

QRM 23 års rom Oliver og Oliver, 40%, 70 cl.

Topvine Oliver 23 aars rom QRM

QRM 23 års rom Oliver og Oliver, 40%, 70 cl.

DKK 599,00 DKK 539,00

In stock
0 out of 5

DKK 599,00 DKK 539,00

Det er i denne Quorhum, at det er mest evident at Quorhum rom er lavet på destillater af Guarapo. Både i duft og i smag er sukkerrøret tydeligt, med en duft af grønt græs og en vinøs smag af rosin og citrus. Disse naturrige og friske smagsnuancer er fint afbalanceret med en dyb smag af egetræsfade og krydderier, som kanel og nellike.

En elegant og overlegen rom, som man kan blive ved med at opdage nye nuancer i.

Availability: 1 på lager Varenummer (SKU): DEN2018001

Giv som et gavekort

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Giv som et gavekort

Beskrivelse

QRM 23 års rom fra Oliver og Oliver er best price for value.

Ron Quorhum er en moderne premium romserie, fejret som nyskabende, men med rødder i gamle cubanske produktionstraditioner. I denne serie af rom har man både brugt rom destilleret på en base af sukkerrøsjuice samt melasse. Derudover har man ligeledes brugt to typer egetræ under lagringsprocessen, herunder amerikansk egetræ samt fransk egetræ. Man kan på denne måde sige, at den spanske romtradition møder den franske og har skabt en hybrid, men den uovertruffen fylde og kompleksitet.

Vi anbefaler gerne Oliver og Oliver´s Exquisito fra 1995, klik her.

Læs mere om producenten:

Ron Quorhum er lagret, blendet og tappet af Oliver & Oliver på Den Dominikanske Republik. Dette firma er kendt for at opkøbe rom fra de omkringliggende romproducenter i nabolandene for selv at bearbejde destillater. Oliver & Oliver får bl.a. deres destillater fra Guatemala, Trinidad, Nicaragua og Colombia.

Ron Quorhum er en moderne premium romserie, fejret som nyskabende, men med rødder i gamle cubanske produktionstraditioner. I denne serie af rom har man både brugt rom destilleret på en base af sukkerrøsjuice samt melasse. Derudover har man ligeledes brugt to typer egetræ under lagringsprocessen, herunder amerikansk egetræ samt fransk egetræ. Man kan på denne måde sige, at den spanske romtradition møder den franske og har skabt en hybrid, men den uovertruffen fylde og kompleksitet.

Under hele lagringsperioden på de såkaldte Solera-systemer bliver de enkelte fade fulgt og analyseret af blenderne, med den såkaldte masterblender som den overordnede ansvarlige. Inden rommen hældes på flasker ligger den i 2-6 uger i åbne fade og ilter.

Oliver & Oliver er kendt for at benytte forskellige ”blendekomponenter”. De har fx et komponent som kaldes ”moderrom” og et komponent der kaldes ”compuesto”. Moderrommen indgår i stort set alle deres aftapninger og har en gennemsnittelig alder på 25 år. Dette tilfører masser af dybde og sødme til de forskellige serier af rom. Compuesto’en er en meget gammel rom med masser af egetræssmag og bittertanniner, som i sig selv ikke er behagelig at drikke, men som tilfører en masse kompleksitet til det endelige blend.

I Quorhum-serien finder du både en 12, 15, 23 og 30 års solera-udgave og nye aftapninger i serien er under udvikling.

Læs mere om Oliver and Oliver på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: