Domaine des Féraud – Nature Red 2018

Topvine Domaine des feraud Nature Red 2018

Domaine des Féraud – Nature Red 2018

kr. 159,00

På lager
0 ud af 5

kr. 159,00

Næsten for perfekt naturvin. Farven er dyb, intens og lilla. I smag og næse er der noter af roser, friskhed, velstruktureret, solbær, stærke tanniner og masser af frugt. Kun produceret i 2070 flasker.

Uden sulfitter

Tilgængelighed: 2 på lager SKU: FR20185000
AntalYderligere rabat pr. flaskeStatus
6 - 11 kr. 10,00Available
12 - 17 kr. 15,00Available
18 or more kr. 20,00Available
Compare

Beskrivelse

Nature Red 2018 fra Domaine des Féraud er med 100% Syrah den først naturvin vingården har lavet. Der er kun produceret 2070 flasker. Vinen ligger 12 måneder på store åbne franske egetræsfade. Serveringstemperatur bør ligge mellem 14-16 grader. Passer perfekt til vildt, lam, entrecôte, grillet kylling eller bare som ren nydelse uden andet.

Nature Red 2018 fra Domaine des Féraud har en levetid på op til 2-4 år fra produktionsåret.

Nature Red 2018 fra Domaine des Féraud er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Cuvée Prestige fra 2018, læs mere om rosévinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Domaine des Féraud.

Læs mere om vingården:

Domaine des Féraud har tilhørt domæne Domaine de Peissonnel i godt 100 år. Hvornår præcis de første vinstokke er plantet vides ikke. Det man ved er at ejerne, Rival Family, plantede Syrah, Semillion og Cabernet Sauvignon vinstokke fra Rhônetal, Graves og fra Médoc i Vidauban årtier, før disse sorter blev officielt godkendt til Appellation Côtes de Provence. De havde åbenbart kendt til klimaets og jordforholdene med masser af sten og sand. Dette giver ideelle betingelser for vine med karakter og frisk elegance.

På sin 50 års fødselsdag lovede Dr. Marcus Conrad, at han ville opfylde sin drøm om at eje en vingård i Provence. 2 år senere (2011) købte han sammen med sin familie vingården Domaine des Féraud. Hans kærlighed til Provence går mange år tilbage: havet, lyset, kulturen, landet og ikke mindst middelhavskøkkenet og rosévinen.

Vingården de overtog fra Louis Fourniers arvinger er på 35 hektar. En del af familien lægger navn til deres vine. Nemlig børnene Carlotta, Emilia og Roberta og hans kone Annerose.

Vingården ligger i Vidauban, kun 30 km fra Saint Tropez, i hjertet af vinregionen “Côte de Provence”. Dette område har været hjemsted for at tørre rosévin i mere end 2000 år. Vingårdens “terroir” giver ideelle betingelser for røde vine med karakter og frisk elegance. Denne kraftige vind, med få skyer og solskin i mere end 3.000 timer om året, bringer regelmæssigt tør luft fra indlandet til regionen. Dette giver lav fugtighed, som favoriserer sunde vinstokke og holder sygdomme væk.

I respekt for traditionen bruger man områdets typiske druer, nemlig Syrah, Grenache Noir, Cinsault. For friske, frugtfulde og typiske hvide vine uden fadsmag, anvender vingården den hvide drue (Vermentino).

Biodynamisk dyrkning

Vingårdens domæne giver ideelle betingelser for rigtige “terroir” vine. Derfor har de i de senere år gået tilbage til organisk vinavl (“la reconversion biologique”) og har indført biodynamiske metoder (“la biodynamie” ), Herunder intensiv jordforberedelse, udelukkende brug af organisk befrugtning, fuldstændig afstå fra brugen af kemiske pesticider og opretholdelse af biodiversitet. Biodiversitet og intensiv jorddyrkning er et krav ligesom naturlige gær anvendes. I deres kældre er de opmærksomme på den sparsomme brug af sulfititilsætninger (SO2). Dette gør deres vine ikke kun er naturlige, men også særligt fordøjelige.

Læs mere om Domaine des Féraud, klik her.

Yderligere information

Producent

Dyrkningsmetode

Biodynamisk

Land

Område

Drikkes til

, , ,