-9%

Mardi Gras XO Rum Bayou Louisiana, 70 cl.

Topvine Bayou Mardi Gras XO Rum

Mardi Gras XO Rum Bayou Louisiana, 70 cl.

kr. 669,00

Udsolgt

kr. 669,00

Rommen dufter særligt af stenfrugt såsom abrikos, blomme og fersken – derudover findes der også varme krydderier og brændt egetræ samt et hint af sød sherry. Smagen er fed, fyldig og meget kompleks – det er ganske enkelt en fantastisk rom med en flot, naturlig sødme.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): USA2020001

Beskrivelse

Mardi Gras XO Rum fra Bayou Louisiana Rum er en modnet rom, som har ligget på brugte bourbon-tønder i op til seks år, og som slutteligt er modnet i brugte sherry-tønder. Den høje varme i Louisiana påvirker modningen af rommen i en meget positiv retning. Det giver hurtigt rommen en meget moden smag. Dette kommer til udtryk i oplevelsen af rommen som er blød, afrundet og kompleks, med en yderst velintegreret alkoholfornemmelse.

Vi anbefaler gerne Bayou Louisiana Spiced Rum, klik her.

Læs mere producenten:

Bayou Rum er noget så specielt som amerikansk rom fra sydstaten Louisiana. Louisiana, som ligger ud til den mexicanske golf, har et fantastisk klima til dyrkelse af sukkerrør, og er dermed ideel til produktion af rom. I dette område, har man dyrket sukkerrør siden 1700-tallet, og rom var engang den foretrukne spiritus i U.S.A. Denne stolte, gamle tradition fører Bayou Distillery nu videre med stor succes.

Bayou Rum Distillery ligger i byen Lacassine og blev etableret af tre venner tilbage i 2013. Bayou Rum er en small batch rum, produceret fra lokalt dyrket sukkerrør. Til produktionen af Bayou Rum bruger man udelukkende sukkerrørsmelasse fra den ældste familieejede sukkerfabrik i U.S.A. Deres rom er destilleret via batch-destillation i små copper pot stills og modnes derefter i bourbon-, rye- og/eller sherry-fade. Det er en sand craft rum som holder et meget højt niveau.

Reiniel Vicente Diaz, som sluttede sig til virksomheden i 2013, står bag produktionen af rommen, og er destilleriets master blender og produktionsleder. Han har rødder i den cubanske og dominikanske romproduktion, og har arbejdet med romproduktion siden han var 16 år. Hans far, Omar Vicente har mere end 15 års erfaring med romproduktion på Cuba og arbejder i dag for den populære romproducent Oliver & Oliver Rums på Den Dominikanske Republik. Reiniel Vicente Diaz voksende op blandt de cubanske sukkerrør, og blev oplært af sin far. Reiniel er dermed anden generations romproducent og hovedarkitekten bag Bayou Rum.

I Bayou-serien findes der fire forskellige aftapninger; Reserve, Single Barrel, XO og Spiced.

Læs mere på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.