Malcaracter Limited 2018

Topvine Malcaracter Limited 2018

Malcaracter Limited 2018

kr. 199,00

Udsolgt

kr. 199,00

Dyb rubinfarve. I smagen kommer de mørke bær frem med nogle dejlige krydderier. Vinen er blød i munden, meget elegant og velafbalanceret. Man fornemmer blommer og alle de klassiske smagsnuancer fra området.

Robert Parker har netop givet denne årgang 93 point …

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): ES2018001

Beskrivelse

Malcaracter Limited 2018 er produceret af 100 % håndplukkede tempranillo druer fra marker i 830 meter over havets højde. Når vinen er presset lageres den 12 måneder gamle franske og amerikanske egetræsfade. I vinen fornemmes nu dens frugt med en smule eg, som giver en blød, rund og fyldig vin. Serveringstemperatur bør ligge mellem 14-16 grader. Passer perfekt til oksebøffer, lam og stege. Ligeledes til pasta retter, oste eller sammenkogte retter.

Malcaracter Limited 2018 har en levetid på op til 7 år fra produktionsåret.

Malcaracter Limited 2018 er ikke det eneste vin som vingården producer. Vi anbefaler også gerne deres Malcaracter 2019, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Malcaracter.

Lidt om vingården:

Malcaracter Wines blev dannet i år 2015 og er et vingårdsprojekt i Ribera del Duero uden noget andet mål end at bestræbe sig på at vende tilbage til oprindelsen af ​​den castilianske vinavl. Navnet er en hyldest til det castilianske temperament. Det er et bæredygtigt projekt, i harmoni med naturen og med terroiren, der søger at genskabe og forbedre de oprindelige sorter af vinstokke. Det er en tilbagevenden til begyndelsen af ​​Ribera del Duero.

Høsten er manuel, gæringen er spontan, og den udføres med oprindelige gær. Vinene udarbejdes efter de mest traditionelle processer og håndlavede metoder og lagres i egetræsfade. MALCARACTER er et klart eksempel på, hvordan Tempranillo kan laves i Ribera del Duero uden yderligere hjælp. Det er en hyldest til den ukendte castilianske vindyrker i århundreder tidligere og til dens karakter, hvilket De kun være stolte over i dette projekt.

Malcaracter Wines er økologisk certificeret og det mærkes i deres vine. Bæredygtig vinavl, ingen tilsætning af mineralske og ukrudtsdræbende gødninger, pesticider eller insektsprøjtemidler.

Som Cecilia og Ignacio siger;

”VI ER RIBERA DEL DUERO, født på vingården, som generationer før. Vi er summen af vores forfædre og fremtidige generationer. Vi følger ikke lederne. Vi følger vores hjerte. Vi bryder regler og udlever drømmen. Vi producer vin, som vi vil drikke. Ve er stolt over hvem vi er – Både på den positive og negative måde. VI ER MALCARACTER.
Vingården modtager flotte høje point hos anmelderne – senest hele 93 point hos Robert Parker. Fantastisk for vin under 200 kr. pr. flaske.
Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Økologisk

Land

Område

Drikkes til

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.