De Morgenzon Maestro White 2014

De Morgenzon Maestro White 2014

Topvine DeMorgenzon Maestro White 2014

De Morgenzon Maestro White 2014

DKK 200,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 200,00

Næsen viser noter af koncentreret appelsin og abrikos med antydninger af krydderier, citrus og blomster. I smagen er vinen fyldig med en flot krop, nuanceret og med en dvælende eftersmag.

Availability: Ikke på lagerVarenummer (SKU): 0933020002

Beskrivelse

Maestro White 2014 fra DeMorgenzon Stellenbosch er med druer fra de omkringliggende markeder ved vingården. Vinen ligger samlet 10 måneder i små franske egetræsfade og i åbne cementkar. Herefter blandes vinene og hældes på flaske. Flaskelageres i 2 måneder. Serveringstemperatur bør ligge mellem 10-12 grader. Passer perfekt til fisk, skaldyr, svinekød, ost eller bare som ren nydelse uden andet.

Maestro White 2014 fra DeMorgenzon Stellenbosch har en levetid på op til 6-8 år fra produktionsåret.

Maestro White 2014 fra DeMorgenzon Stellenbosch er indtil videre den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne Chenin Blanc fra 2017, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra DeMorgenzon Stellenbosch.

Robert Parker 92/100

Best White Blend under £15 International Trophy Decanter 2013

94 points Cape White Blend Report 2016

93 points Tim Atkin MW’s South AfricaReport 2015

Lidt om vingården:

DeMorgenzon Stellenbosch var oprindeligt et afsnit af Uiterwyk. Vingården er blandt ​​de ældste gårde i Sydafrika, der dateres tilbage til grundlæggelsen af ​​Stellenbosch i 1679.

Alle vinmarker i Vestkappen er smukke og alle har enestående terroir. De fleste mener dog, at DeMorgenzon er den mest ekstraordinære af dem alle. Skråninger stiger fra omkring 200m til næsten 400m over havets overflade, og fra vingården er der udsigt til Cape Town, Table Mountain, Cape Point, Cape Hangklip, Hottentots Holland bjerge, Helderberg og Simonsberg med havet som baggrund. Nogle vil kalde det ‘bjergvinmarker’, selv foretrækker de at være kendt som ‘vinmarker’. I foråret blomstrer specielt udvalgte vildblomster mellem gårdens vinstokke. Man er ikke i tvivl om, at en biodiversitet og økologisk følsomt miljø bare producerer uendeligt bedre druer, og skønheden i deres vinmarker, er fanget i hver flaske af deres vin.

I 2003 købte Wendy og Hylton Appelbaum DeMorgenzon og har siden omdannet DeMorgenzon til en vingård på 224 hektar, hvor der vokser rigelige vildblomster mellem vinstokke. Ejendommen er derfor blevet omdannet de seneste år.

Winemaker Carl van der Merwe blev medlem af DeMorgenzon i juli 2010. DeMorgenzon Stellenbosch Winery har et ry for fremragende hvide vine.

DeMorgenzon har utallige lokale anerkendelser. Vinanmelder Platters (Sydafrikas mest kendte anmelder) har således de sidste 2 år udnævnt vingårdens 2 hvidvine, som Sydafrikas bedste. Internationalt har DeMorgenzon vundet prestigefyldte Decanter World Wine-priser for deres Chardonnay og Chenin Blanc.

DeMorgenzon Reserve Chenin Blanc vandt The International Chenin Blanc Trophy i tre år i træk på The International Wine Challenge i London.

Læs mere om DeMorgenzon Stellenbosch, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

, , , ,

Land

Område

Drikkes til

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: