Lyngsnaps Braunstein, 50 cl.

Topvine Braunstein Lyngsnaps

Lyngsnaps Braunstein, 50 cl.

kr. 239,00

På lager

kr. 239,00

Denne lyngsnaps fremkalder duften af hedelyng på en varm sommerdag. Brændevinen er krydret med lyng, og Braunstein har valgt at blødgøre den yderligere ved lagring på store sherryfade. Et eksperiment der er faldet mere end heldigt ud. En himmelsk aperitif der varmer i brystet hjemme eller på vandreturen.
I næsen samles indtryk af solvarm lyng, modne sortebær og varme toner af sherry. Frugtig og med stilfuld sødme. Meget harmonisk.

Varenummer (SKU): DK20201013

Beskrivelse

Lyngsnaps Braunstein fremkalder duften af hedelyng på en varm sommerdag.

Alkohol: 38%

Indhold: 50 cl.

Lyngsnaps Braunstein anbefaler vi gerne men prøv gerne deres Slåensnaps, klik her.

Lidt om producenten:

Destilleriet Braunstein blev grundlagt af Brødrene Michael og Claus Braunstein. Deres tyske slægtsnavn har lagt navn til bryghuset, købte det topmoderne bryggeri med tyske traditioner fra Baltimore, USA, da bryggeren blev tilbudt en formue for den jord bryggeriet lå på. Kombinationen af et topmoderne bryganlæg, respekt for håndværket har båret frugt.

I foråret 2005 tager Braunstein-brødrene et afgørende skridt. Baltimore Brewing Company sætter nemlig et godt tysk bryggeanlæg til salg. Et værk af mærket Schultz, som er en ”Rolls Royce” blandt brygværk og uopdriveligt i Europa. Værket pakkes og sendes tilbage over Atlanten for at lande i Køge.

Braunstein får lov at flytte ind og bygge om i et af Køge Havns pakhuse i måned 2005. Helt centralt placeret i bunden af industrihavnen, tæt ved bassinet og Køge centrum. En ideel beliggenhed. For første gang møder brødrene Køges venlighed og opbakning til deres projekt. Første sten er lagt til en langsigtet alliance mellem køgenserne og Braunstein.

15. december 2005 brygger Braunstein for første gang helt officielt. Spændingen er stor. Brødrene er stolte, og opbakningen fra køgenserne er stadig helt legendarisk. Det virker. Øllet smager godt!

6. april 2007 åbner Braunstein sit destilleri. Mikrobryggeriet er nu også mikrodestilleri, og det er en lille pionergerning. Prins Joachim er æresgæst. Braunstein og Schackenborg samarbejder senere om en ege-snaps, hvor en stav fra ét bestemt træ på Schackenborg ligger i snapseflasken fra De Fem Gaarde.

Idag fremstiller Braunstein whisky, gin, akvavit, snaps og diverse likør. De har modtaget utallige præmier i internationale konkurrencer.

Læs mere om Destilleriet Braunstein, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Dyrkningsmetode

Økologisk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.