Linda 2019 Bolgheri Tenute Rossetti

Topvine Tenute Rossetti Farnese Linda Bolgheri 2019

Linda 2019 Bolgheri Tenute Rossetti

kr. 219,00

Udsolgt

kr. 219,00

Farven er intens dyb rød. Duften er elegant med røde bær og en delikat duft af vanilje. Stor krop med gode tanniner og en lang vedvarende finish.

Ægte IGT SuperToscaner..

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): I20191044

Beskrivelse

Linda 20179Bolgheri Tenute Rossetti er med 25% Sangiovese, 50% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot druer fra Bolgheri, Toscana. Vinen vinificeres 1-2 uger med drueskinnet for at give farve. Vin ligger 9 måneder i Franske egetræsfade. Serveringstemperatur bør ligge mellem 14-16 grader. Passer perfekt til et bredt udsnit eller en steg, lam, sæsonens oste og pasta retter. Det er en perfekt all-round vin, som også gerne drikkes uden mad.

Linda 2019 Bolgheri Tenute Rossetti har en levetid på op til 6-8 år fra produktionsåret.

Linda 2019 Bolgheri Tenute Rossetti er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne Bibbiano – Chianti Classico Gran Selezione fra 2016, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Bibbiano.

Læs mere om vingården:

Farnese Vini Group er kåret som årets vinproducent 2016/2017/2019 af Luca Maroni.
Farnese Vini startede i 1994 og må derfor regnes for en relativ ny vingård. Allerede idag bliver deres samlede produktion på flere end 20 millioner flasker solgt til 74 lande. Man er utrolig dygtig og har ambitioner om yderligere vækst.
Farnese Vini ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo. Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.
Siden Farnese Vini Group startede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne
Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. Til trods for de relative få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien. Dog er det den producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.