Lawson´s Dry Hills Chardonnay 2016

Topvine Lawsons Dry Hills Chardonnay 2016

Lawson´s Dry Hills Chardonnay 2016

DKK 129,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 129,00

Denne cremet Chardonnay tilbyder modne, saftige citrusfrugter og ferskenfrugter indpakket i en silkeagtig, glat struktur. Vinen er frisk og velafbalanceret.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0705020003

Beskrivelse

Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-8 grader. Passer perfekt til alle former for fisk, grillede kylling eller til svinekød. En vin efter danskernes smag. Chardonnay 2016 Lawsons Dry Hills har en typisk levetid på op til 5 år fra produktionsåret.

Chardonnay 2016 Lawsons Dry Hills er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Sauvignon Blanc 2018, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Lawson´s Dry Hills.

Lidt om vingården:

I 1992 startede Barbara og Ross Lawsons, Lawsons Dry Hills og drev vingården indtil Barbara valgte at gå på pension og overlod hendes aktieandel til Tim og Pauline Evill, som i dag er ejerne af Lawsons. Med Tim’s baggrund i marketing og branding for bl.a. Singapore Airlines og Mercedes Benz, går vinhuset forhåbentlig en meget spændende tid i møde. Lawsons winemaking filosofi fokuserer på at dyrke vidunderlige druer fra det exceptionelle område Marlborough og transformere disse til karakteristiske og meget udtryksfulde vine. Lawson producerer idag vine med Sauvignon Blanc, Riesling, Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Noir og deres berømte Gewürztraminer. De mange druer kommer fra regioner som Wairau, Waihopai, Omaka og Awatere Valleys. Hver især er druerne kendetegnet for de specifikke områder med forskellige mikroklimaer, jordbundsforhold m.m. Tilsammen giver det dog den linie som Lawson´s Hills ønsker og heldigvis opfylder.

Lawson ønsker at lave vine som er drikkeklar, når de lancerer vinene. Med andre ord man skal ikke lade dem ligge og lagre, bare for at de er venlige at nyde. De er 100% klar fra starten af og viser at man godt kan lave vin i exceptionel høj klasse. Samtidig skal man dog ikke betale en formue for dem. Denne vingård er virkelig price for value. Hvert eneste år modtager Lawson´s Dry Hills et hav at priser. De siger dog at trofæer hænger på væggen ( og glæder dem), men arbejdet med næste års vin er mere vigtigt for dem. Sidst, men ikke mindst, modtog Lawsons i 2013 prisen som Verdens bedste Sauvignon Blanc producent!

Se mere til til Lawson´s Hills vine og besøg deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,