Steffen PRÜM Helden Feinherb Kabinet 2020

Topvine S.G. Steffen Pruem Helden Feinherb 2020

Steffen PRÜM Helden Feinherb Kabinet 2020

kr. 129,00

Udsolgt

kr. 129,00

Denne halvtør Riesling Kabinett smigrer sig med de fineste æble noter.
Vinen er fint opdrættet og krystalklart Riesling. Forfriskende og lidt opstemt på ganen. Vinene smager særligt mineralsk p.g.a. af det høje skifer indhold.

Restsødme: 18 g.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): D20201041

Beskrivelse

Helden Riesling Kabinett Feinherb 2020 fra S.G. Steffen PRÜM er produceret af 100% Riesling fra den 1. række i Niederberg Helden, som er på de bedste sydvendte skråninger i Midt Mosel. Med sit skiferholdig jord giver det vinen sin mineralitet. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til fisk og skaldyr, kylling, svinekød eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Helden Riesling Kabinett Feinherb 2020 fra Steffen PRÜM har en levetid på op til 10 år fra produktionsåret.

Helden Riesling Kabinett Feinherb 2020 fra S.G. Steffen PRÜM er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Riesling No. 1 fra 2019, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Weingut Steffen PRÜM.

Læs mere om vingården:

Steffen PRÜM Weingut ligger i Leusertal, Maringer. Kun ca. 5 kilometer fra Bernkastel i Mosel. Vingården har 3,5 hektar land beplantet med hovedsalig Riesling. Gennem generationer har vingården været i familiens eje og drives idag af Gerd Steffen. Vinene er dyrket som økologiske men er ikke certificeret økologiske. Der har dog ikke været brugt et gram kunstgødning, de sidste 30 år. Der produceres idag 2 linier – en til tysk marked med mere hverdagsagtig præg og en til Gastronomi. Topvine har valgt kun at fører den sidste linie.

I kælderen findes det nyeste indenfor ståltanke til færdiggæring af vinene. Gennem de seneste 10 år er der gradvis sket en kvalitetsstigning og ingen af vinene fra Gastronomi linien har levetid under 10 år.

Vingården har vundet utallige priser i såvel Tyskland som udlandet. I foråret 2018 havde Weingut S.G. Steffen PRÜM hele 3 vine med i TOP30 af tyske vine og var eneste vingård som præsterede dette.

Fra Weingut Steffen PRÜM side har man valgt ikke at lade priserne stige og stige, men forsøger at holde dem rimelige, så alle har mulighed for at prøve vinene.

Skulle man benyttes sig af stedets dejlige Vinothek og man ikke ønsker at kører hjem, kan man bo på vingården. Marita Steffen tager sig af udlejning af såvel værelser som mindre lejligheder. Priserne er absolut til at betale og i prisen indgår dejlig morgenmad med lokale råvarer.

Hos Topvine er vi glade for gennem 3 år at have opbygget brandet i Danmark og vinene kan idag købes i flere vinforretninger og adskillige top restauranter.

Læs mere om S.G. Steffen PRÜM på deres hjemmeside.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.