Schade´s Havtorn Snaps, 35 cl, 42%

-10%

Schade´s Havtorn Snaps, 35 cl, 42%

Topvine Schades Tranum Moelle Destilleri havtorn snaps

Schade´s Havtorn Snaps, 35 cl, 42%

DKK 199,00 DKK 179,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 199,00 DKK 179,00

Havtorn snapsen er brændt på kun 3 ingredienser, nemlig havtorn, havtorn og havtorn. Snapsen indeholder den koncentrerede smag og duft af havtorn. Helt uden den syre og bitterhed, der også kendetegner friske havtorn. Perfekt til fiskebordet og specielt til skaldyr.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): DK20195002

Beskrivelse

Havtorn snaps fra Tranum Mølle Destilleri er snaps med kun tre ingredienser: Havtorn, havtorn og havtorn. Destillatøren blander sine frosne havtornbær sammen med den gode landbrugsråsprit, direkte i kedlen.

Havtorn snaps fra Tranum Mølle Destilleri er ikke det eneste Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Schades Gin Scuttlebutt Navy Strength, læs mere om ginen her. Klik på linket her og se de andre spiritus fra Tranum Mølle Destilleri.

Lidt om Destilleriet:

Tranum Mølle Destilleri deltog i 2019 i Berlin International Spirits Competition, som er en stor årlig tilbagevendende bedømmelse af spiritus produkter fra hele verdenen. De valgte at sende tre gins i håbet om at de så havde en lille chance for at få en eller anden udmærkelse. Succés ville være blot at få en enkelt bronze…det kunne være sjovt at skulle sætte et lille ekstra klistermærke på en af deres gins.

Resultatet var…uventet og vildt. Helt uden for deres fatteevne!! Alle Tranum Mølle Destilleris gins fik topvurderinger: To guld- og en sølvmedalje. Deres Trinity og Spicy Gins fik hver en guldmedalje, hvilket betød et dommerne “elskede dem” og Botanic fik en sølvmedalje som tegn på at dommerne kunne “lide den”. Resultatet var desuden at Tranum Mølle Destilleri blev kåret til Årets Gin Destilleri i Danmark 2019.

Ulrik Mose Schade og hans kone Hanne står bag destilleriet. Ulrik har tidligere brygget øl men efter mange års betænkligheder endelig kastet sig ud i dette nye eventyr.

Selv beskriver han sig som naiv og vælger, at tro det er, fordi han ved, hvad der smager godt. Det er den indstilling, han bruger, når han brænder spiritus. Nogle rejser den halve klode rundt for at finde råvarer. Andre mener, at netop de lokale urter og det vand, de har i nærheden, er det bedste. Og Ulrik er af den sidste opfattelse.

Læs mere om Destillariet på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: