Strega Liquore originale, 40%, 70 cl.

Topvine Strega Liqouore original

Strega Liquore originale, 40%, 70 cl.

kr. 249,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 249,00

Den lille syditalienske by Benevento der har tilhørt Vatikanet i Rom, var ifølge en gammel legende mødested for hekse rundt omkring i verden. I 1860 blev byen også et “mødested” for Giuseppe Alberti, i det han her grundlagde sit firma. Giuseppe Alberti overtog en hemmelig opskrift fra det lokale kloster, som han i samarbejde med sin far videreudviklede. Velvidende om legenden valgte de, at kalde deres produkt for Liquore Strega, som på italiensk betyder hekselikør. Liquore Strega er formentlig Italiens ældste og mest kendte likør. Den originale opskrift med de korrekte blandingsforhold er gået i arv fra generation til generation. Over 70 forskellige aromaer fra urter rundt omkring i hele verden indgår i opskriften.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 1453060022

Beskrivelse

Italienske Strega Liquore blev lanceret i 1860, og er originalt baseret på en gammel legende, som beskriver Benevento som mødestedet for alle hekse i verden.

Det er et absolut 100% naturligt produkt, destilleret på næsten 70 krydderier og urter, der kommer fra alle verdenshjørner. Den gyldne farven skyldes safran og smagen er fed, rig og cremet.

Strega Liquore er værdsat for sin alsidighed, den er ideal ved enhver lejlighed, og kan serveres alene, med is, over frugt eller andre desserter, med flødeis, varm kakao og som hovedingrediens i mange kendte cocktails.

Yderligere information

Producent

Land