Monte Tondo Foscarin Slavinus Soave 2015

Topvine Monte tondo Foscarin Slavinus Soave 2015

Monte Tondo Foscarin Slavinus Soave 2015

kr. 165,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 165,00

Klar gul farve med gyldne højdepunkter. Stærk karakter og ekstraordinær balance, en kraftig og dvælende frugtrig duft af ferskenblomst. Fantastisk afslutning.

Fra Monte Tondos Grand Cru marker i Soave.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0538020001

Beskrivelse

Foscarin Slavinus Soave Superiore 2015 bliver produceret i vinmarkerne i de stejle bakker i Monte Foscarino er af vulkansk oprindelse og giver vinmarkerne en masse solskinstimer. Bakkernes unikke mikroklima producerer de usædvanligt højkvalitets druer, der bruges til at lave Soave Superior DOCG Classico “Foscarin Slavinus”. Desuden beskæres vinmarkerne med 40% for at opnå den bedste kvalitet. Efter håndplukning underkastes druerne blødpressning og maceration med skindene i 24 timer ved 5 ° C. Gæringen varer i mindst 36 timer, hvorefter vinen langsomt hældes fra hanen og afslutter gæring i store 50 hl tønder. Vinen modnes i rustfrit stål tanke i omkring 1 år og aldre i flasker 3 måneder før de kommer på markedet.

Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til antipasti, fiskeretter, skaldyr, oste eller bare nydelse uden mad. En vin efter danskernes smag.

Foscarin Slavinus Soave Superiore 2015 fra Monte Tondo har en levetid på op til 6-8 år fra produktionsåret.

Foscarin Slavinus Soave Superiore 2015 fra Monte Tondo er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Grand Cru hvidvin Foscarin Soave 2015, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Monte Tondo

Lidt om Monte Tondo:

Ganske få kilometer øst for Verona Ligger vingården Monte Tondo. Vingården har 32 hektarer fordelt på nogle af de bedste marker i vinezonen soave, monte tenda, monte foscarino og monte tondo. Sidste nævnte lægger navn til vingården. Familien bag hedder Magnabosco og har i mere end 3 generationer dyrket vin. Tilgangen til fremstillingen af vinene sker i respekt for traditionen i området. De har dog for øje for hele tiden, at forbedre kvaliteten ved brug af moderne udstyr i kælderen. Vinene er generelt til den lidt tørre og elegante side. Monte Tondo er kendt for deres hvidvine og har de bedste Grand Cru vinmarker omkring Soave. Ellers prøv fx. Amaronen fra huset, og du vil erfare, hvordan en klassisk Amarone skal smage, her er ingen klistret sødme og klodsethed, som man desværre ofte finder i de meget billige “Amaroner” i det lokale supermarked….

Det er muligt at overnatte på vingården som har få værelser. Læs meget mere om Monte Tondo på deres hjemmeside her

4 Rosoni Vinetia AIS Sommelier 2018

5 Grappoli Bibenda 2018

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, ,

Du kunne også være interesseret i...