Steffen PRÜM “ET” Spätlese – 2017

Topvine Weingut S.G. Steffen Prüm Erdener Treppchen Spaetlese 2017

Steffen PRÜM “ET” Spätlese – 2017

kr. 179,00

På lager

kr. 179,00

Den animere syre og det søde spil på tungen, gør denne Riesling Spätlese så unik. Det er mangesidet med en lang eftersmag på ganen. Det smager som fersken, røde æbler, kvæde og citron. Fyldig, blød og fed sødme. En svag, men frisk, syre sørger for den hverken bliver tung eller kvalm.

Varenummer (SKU): D20172001

Beskrivelse

Erdener Treppchen Riesling Spätlese 2017 fra S.G. Steffen PRÜM er produceret af 100% Riesling fra Erdener Treppchen. De 70% stejle bjergskråninger præget af røde og grå skifer klipper er blandt de mest berømte og bedste i Mosel. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til desserter som æblekage eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Erdener Treppchen Riesling Spätlese 2017 Steffen PRÜM har en levetid på op til 20 år fra produktionsåret.

Erdener Treppchen Riesling Spätlese 2017 fra S.G. Steffen PRÜM er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Riesling no. 1 fra 2019, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Weingut Steffen PRÜM.

Læs mere om vingården:

Steffen PRÜM Weingut ligger i Leusertal, Maringer. Kun ca. 5 kilometer fra Bernkastel i Mosel. Vingården har 3,5 hektar land beplantet med hovedsalig Riesling. Gennem generationer har vingården været i familiens eje og drives idag af Gerd Steffen. Vinene er dyrket som økologiske men er ikke certificeret økologiske. Der har dog ikke været brugt et gram kunstgødning, de sidste 30 år. Der produceres idag 2 linier – en til tysk marked med mere hverdagsagtig præg og en til Gastronomi. Topvine har valgt kun at fører den sidste linie.

I kælderen findes det nyeste indenfor ståltanke til færdiggæring af vinene. Gennem de seneste 10 år er der gradvis sket en kvalitetsstigning og ingen af vinene fra Gastronomi linien har levetid under 10 år.

Vingården har vundet utallige priser i såvel Tyskland som udlandet. I foråret 2018 havde Weingut S.G. Steffen PRÜM hele 3 vine med i TOP30 af tyske vine og var eneste vingård som præsterede dette.

Fra Weingut Steffen PRÜM side har man valgt ikke at lade priserne stige og stige, men forsøger at holde dem rimelige, så alle har mulighed for at prøve vinene.

Skulle man benyttes sig af stedets dejlige Vinothek og man ikke ønsker at kører hjem, kan man bo på vingården. Marita Steffen tager sig af udlejning af såvel værelser som mindre lejligheder. Priserne er absolut til at betale og i prisen indgår dejlig morgenmad med lokale råvarer.

Hos Topvine er vi glade for gennem 3 år at have opbygget brandet i Danmark og vinene kan idag købes i flere vinforretninger og adskillige top restauranter.

Læs mere om S.G. Steffen PRÜM på deres hjemmeside.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.