De Morgenzon Chenin Blanc Reserve 2017

De Morgenzon Chenin Blanc Reserve 2017

Topvine DeMorgenzon Reserve Chenin Blanc 2017

De Morgenzon Chenin Blanc Reserve 2017

DKK 349,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 349,00

Denne hvidvin viser eksplosive aromaer af hvid blomst, stenfrugt, honning og toast, der eksploderer i overdådig smag af pærer, appelsinblomst, karamel og krydderier.

Availability: Ikke på lagerVarenummer (SKU): SAF2017200

Beskrivelse

Chenin Blanc Reserve 2017 fra DeMorgenzon Stellenbosch er med håndplukkede druer fra de omkringliggende markeder ved vingården. Vinen ligger samlet 10 måneder i små franske egetræsfade, heraf 20% nye. Serveringstemperatur bør ligge mellem 10-12 grader. Passer perfekt til fisk, skaldyr, svinekød, ost eller bare som ren nydelse uden andet.

Chenin Blanc Reserve 2017 fra DeMorgenzon Stellenbosch har en levetid på op til 6-8 år fra produktionsåret.

Chenin Blanc Reserve 2017 fra DeMorgenzon Stellenbosch er indtil videre den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne Maestro White fra 2014, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra DeMorgenzon Stellenbosch.

Awards:

95 points Tim Atkin MW’s South African Report 2017

Platinum Decanter World Wine Awards 2018

Gold Old Mutual Trophy Wine Show 2018

  • The 50 most exciting wines of 2018 Decanter Magazine
  • 95 points Tim Atkin MW’s South African Report 2017
  • Platinum Decanter World Wine Awards 2018
  • Gold Old Mutual Trophy Wine Show 2018
  • Standard Bank Chenin Blanc Top 10Challenge 2018
  • 92 points Neal Martin for Vinous

Lidt om vingården:

DeMorgenzon Stellenbosch var oprindeligt et afsnit af Uiterwyk. Vingården er blandt ​​de ældste gårde i Sydafrika, der dateres tilbage til grundlæggelsen af ​​Stellenbosch i 1679.

Alle vinmarker i Vestkappen er smukke og alle har enestående terroir. De fleste mener dog, at DeMorgenzon er den mest ekstraordinære af dem alle. Skråninger stiger fra omkring 200m til næsten 400m over havets overflade, og fra vingården er der udsigt til Cape Town, Table Mountain, Cape Point, Cape Hangklip, Hottentots Holland bjerge, Helderberg og Simonsberg med havet som baggrund. Nogle vil kalde det ‘bjergvinmarker’, selv foretrækker de at være kendt som ‘vinmarker’. I foråret blomstrer specielt udvalgte vildblomster mellem gårdens vinstokke. Man er ikke i tvivl om, at en biodiversitet og økologisk følsomt miljø bare producerer uendeligt bedre druer, og skønheden i deres vinmarker, er fanget i hver flaske af deres vin.

I 2003 købte Wendy og Hylton Appelbaum DeMorgenzon og har siden omdannet DeMorgenzon til en vingård på 224 hektar, hvor der vokser rigelige vildblomster mellem vinstokke. Ejendommen er derfor blevet omdannet de seneste år.

Winemaker Carl van der Merwe blev medlem af DeMorgenzon i juli 2010. DeMorgenzon Stellenbosch Winery har et ry for fremragende hvide vine.

DeMorgenzon har utallige lokale anerkendelser. Vinanmelder Platters (Sydafrikas mest kendte anmelder) har således de sidste 2 år udnævnt vingårdens 2 hvidvine, som Sydafrikas bedste. Internationalt har DeMorgenzon vundet prestigefyldte Decanter World Wine-priser for deres Chardonnay og Chenin Blanc.

DeMorgenzon Reserve Chenin Blanc vandt The International Chenin Blanc Trophy i tre år i træk på The International Wine Challenge i London.

Læs mere om DeMorgenzon Stellenbosch, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: