Bakestone Cellars Chardonnay 2015

Topvine Bakestone Cellars Chardonnay 2017

Bakestone Cellars Chardonnay 2015

kr. 199,00

Udsolgt

kr. 199,00

I smagen fornemmer man pære, frisk modne æbler, melon og citrus. Egetræsfadet giver fylde til vinen sammen med lidt vanilje noter. Her er tale om ægte Californisk håndværk.

2. vinen til det legendariske Cakebread.

Tilgængelighed: Ikke på lager SKU: USA20152002
Compare

Beskrivelse

Chardonnay 2015 Bakestone Cellars er med druer dyrket i San Pablo Bay, California North Coast. Her er tale om ægte cool climate wine. Druerne er håndhøstet. Vinen ligger 10 måneder i nye franske egetræsfade (32%). Resten på ståltanke indtil det mixes. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-8 grader. Passer perfekt til fisk, skaldyr, vegetariske retter eller bare som ren nydelse uden andet.

Chardonnay 2015 Bakestone Cellars har en levetid på op til 5-8 år fra produktionsåret.

Chardonnay 2015 Bakestone Cellars er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Cabernet Sauvignon fra 2015, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Bakestone Cellars.

Lidt om vingården:

Cakebread Cellars er ikke bare en vin, det er et navn“. Vores gode venner hos Cakebread laver fantastisk vin og er et kæmpe navn hjemlandet USA. Der findes ikke en ’finere’ restaurant eller steakhouse i USA, som ikke har vin fra Cakebread Cellars på kortet. Nøgleordet er stabilitet i alle led af produktionen, og ikke mindst den samme winemaker gennem mange år; Julianne Laks, som hvert årgang fremtryller den genkendelige Cakebread-vin.

Cakebread Cellars har vingårde beliggende over hele Napa Valley og en enkelt i Anderson Valley. Vingården og markerne omkring produktionsanlægget i Rutherford er der, hvor det hele begyndte. De første 22 hektar parceller blev købt i 1972. Gennem årene er familien fortsat med at erhverve yderligere marker over hele Napa Valley og nordkysten. I dag ejer vingården 13 større eller mindre grunde på i alt 1100 hektar, hvoraf 560 af dem i øjeblikket er tilplantede. Ved at eje og bestyre jordene selv, bliver det langt nemmere at styre for eksempel stil og kvalitet af frugten.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.