Box Trio mini salt med trøffel 3×30 g. Artisan

Box Trio mini salt med trøffel 3×30 g. Artisan

Topvine Artisan 3x50g troeffelsalt

Box Trio mini salt med trøffel 3×30 g. Artisan

DKK 186,25

Out of stock
0 out of 5

DKK 186,25

Box sæt bestående af Himalaya Rose salt med Borch trøffel, gråt salt fra Gueranda med sommertrøffel, hvid salt fra Sicilien med sort trøffel.

Vægt: 3 x 30 g.

Holdbarhed: 18 måneder

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0161060002

Beskrivelse

Box Trio mini salt med trøffel 3×30 g. fra Artisan de la Truffe er en gaveæske med tre slags salte tilsmagt tre forskellig trøffel.

Indholdsdeklaration

Gråt salt fra Guèrande IGP 97% og tørret sommertrøffel (Tuber Aestivum) 3%, svarende til 10% frisk trøffel. Rosé salt fra Himalaya 99% og tørret forårstrøffel (Tuber Borchii) 1%, svarende til 3% frisk trøffel. Hvidt salt fra Sicilien 99% og tørret vintertrøffel (Tuber Melanosporum) 1%, svarende til 3% frisk trøffel

Næringsindhold

20 KJ / 5 kcal. fedt 0,1g, mættet fedtsyre 0g, kulhydrat 0,4g, sukkerarter 0g

Box Trio mini salt med trøffel 3×30 g. er ikke det eneste fra Artisan de la Truffe. Vi anbefaler også gerne deres Mayonnaise med sommertrøffel eller klik her og se hele udvalget fra Artisan.

Læs mere om Artisan de la Truffe:

Artisan De La Truffe hører ind under det franske firma Arcady’s – Maison de produits Fins – Paris.

Arcady’s har eksisteret i mere end 25 år på det franske marked.

De har Astara, som er fokuseret på høj kvalitet af fisk og skaldyr, såsom caviar, laks og andre røgede fisk

De har også Angelina, som er den søde afdeling. Koncentreret om delikatesse produkter som fransk nougat, chokolade, kastanje creme, småkager og te.

Sidst men ikke mindst har de Artisan, som står for det bedste af hvad landet kan tilbyde af trøffel produkter.

Firmaet opstod ud af ønsket om at præsentere trøffel på en anden og mere simpel måde. At gøre trøffel mere tilgængelig og forståelig.

Artisan De La Truffe samarbejder med udvalgte firmaer i Frankrig, Spanien og Italien, som hver især er specialister indenfor deres felt. Hovedfokus er at få Artisan De La Truffe’s opskrifter så autentiske som muligt med den højeste kvalitet. Deres udvælgelse af trøfler er meget dedikeret og striks, for altid at få det bedste.

Artisan de La Truffe har et stort trøffelbaseret udvalg af delikatesser. Deriblandt foie gras, ravioli, pasta, forskellige tapernader, pesto, krydderi, olier m.m.

Artisan De La Truffe kom til Danmark i september 2017 igennem Trøffelentusiasten, som har formået at skaffe flere trøffelprodukter til Danmark end Harrods, London (som også får deres trøfler fra Artisan).

Trøffelentusiasten brænder for den gode smag, og det var et ”must” for os at kunne få lov til at importere disse produkter. Artisan De La Truffe’s høje kvalitet gør at vi skulle igennem en screening først og derefter ned og præsentere os selv. Det lykkedes og endda så godt at vi som de eneste ud over franchise restauranterne har fået lov til at importere deres cashewnødder med sommertrøffel.

Læs mere om firmaet på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: