Guy Amiot Bourgogne Pinot Noir 2016

Guy Amiot Bourgogne Pinot Noir 2016

Topvine Guy Amiot Bourgogne Pinot Noir 2016

Guy Amiot Bourgogne Pinot Noir 2016

DKK 170,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 170,00

Dejlig lys og skinnende rubinfarve med en udtryksfuld og åben næse med elegante røde frugtnoter som solbær, kirsebær, brombær efterfulgt af let krydret og silkeblød smag.
I munden er vinen smagt rund og frugtagtig med en god tanisk struktur, der holder den i god form i de næste 6 år.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): F20163001

Beskrivelse

Bourgogne Pinot Noir 2016 Domaine Guy Amiot er produceret af 100% Pinot Noir fra deres egen marker i Chassagne, Puligny-Montrachet og tildels omkring Remigny. 1/3 af vinen er lagret 12 måneder på franske fade mens 2/3 af vinen er lagret 12 måneder på ståltank. De hældes sammen inden flaskepåfyldning. Serveringstemperatur bør ligge mellem 12-14 grader. Passer perfekt til oksekød, and, lettere retter og selvfølgelig ost.

Bourgogne Pinot Noir 2016 Domaine Guy Amiot har en levetid på op til 4-6 år fra produktionsåret.

Bourgogne Pinot Noir 2016 Domaine Guy Amiot er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Saint-Aubin 1er Cru En Remilly 2015, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Domaine Guy Amiot & Fils.

Lidt om vingården:

Guy Amiot & Fils, Domaine har siden 1920, generation efter generation, kastet deres rødder i jorden og i terroiret omkring Chassagne-Montrachet.
Arsène og Flavie Amiot grundlage ejendommen og startede vingården. Det er nu 4. generation, som er repræsenteret, af deres store bedstefædre, Thierry og Fabrice.
Guy, deres far, har siden 1985 givet familievirksomheden en ny start.

Takket være vedligeholdelsen af vingården fra familiens sønner, der følger hinanden i spidsen for Domaine Guy Amiot & Fils, er vinmarkerne forblevet ejet af familien.
De fleste af vinstokkene er plantet i årene 1920-1930. Netop dette giver deres vinstokke af chardonnay og pinot noir naturligt laver udbytte.
Vinstokkene bliver omhyggelig passet og plejet, fra beskæring til høst for at udtrykke den ægte terroir-identitet på hver enkelt plot.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: