-11%

Besserat de Bellefon Champagne Cúvee des Moines BRUT – 75 cl.

Topvine Besserat Cuvee des moines Brut

Besserat de Bellefon Champagne Cúvee des Moines BRUT – 75 cl.

kr. 319,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 319,00

Først friskhed og styrke, så afslører champagnen sin fulde rundhed, struktur og glathed. Noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken. Elegante afslutning for denne exceptionelle champagne. 

Besserat de Bellefon Cuvee des Moines Brut er en ægte invitation til gourmetoplevelser.

Tilgængelighed: Ikke på lager SKU: 0146040001
Compare

Beskrivelse

Besserat Champagne Brut Cuvée des Moines er et blend af 35% Chardonnay, 20% Pinot Noir og 45% Pinot Meunier. I blended er der bl.a. tilsat Vintage 2007.

Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-8 grader. Besserat Champagne Brut Cuvée des Moines kan nydes uanset omstændighederne. Den er en fremragende sammen med grønne asparges, avocado og rejermousse eller kanapéer med f.eks. ande config med løg kompot. Besserat Champagne Brut Cuvée des Moines har en levetid på op til 3-15 år fra produktionsåret.

Besserat de Bellefon Champagne Brut Cuvée des Moines er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Besserat Champagne Blanc De Blancs, læs mere om champagnen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Besserat de Bellefon.

Har du lyst til yderligere fordybelse af champagne huset Besserat de Bellefon, så klik her for at gå på deres hjemmeside.

Lidt om Besserat de Bellefon:

Besserat de Bellefon champagne blandt de absolut førende champagnemærker i Epernay. Mange regner dem for et top10 vinhus indenfor området. De slår konstant de allerstørste producenter i konkurrencer. Denne Grand Cru Blanc de Blancs er fra en af de kun 5 markeder i Champagne området, som er godkendt som Grand Cru. I kælderen er der over 20 kilometer gange til opbevaring af champagnen og hele 9 etager ned under jorden. Besserat de Bellefon er en del af Lanson koncernen. Besserat champagne er lavet til store oplevelser og udviklet til Michelin restauranter. Idag er Besserat de Bellefon champagne i flere end 200 Michelin restauranter over hele verden.

Champagne huset har netop færdiggjort deres nyeste facelift og bruger blandt andet Birgit Bardot som frontfigur i lancering af deres nye design. Det nye design slår for alvor igennem midt i 2019 og introduceres til marts på messen ProWein i Düsseldorf. Vi er glade for at være importør af et så godt champagne hus.

Yderligere information

Producent

Druesort

, ,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,