-6%

Besserat de Bellefon Champagne Cúvee des Moines Rosé

Besserat de Bellefon Rose Cuvee des Moines

Besserat de Bellefon Champagne Cúvee des Moines Rosé

kr. 479,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 479,00

God fylde. Der er igen noter af sommerbærfrugter (brombær og solbær). Champagnens afslutning er generøs og delikat krydret. 

Ægte sofistikeret sommernydelse – men kan nydes året rundt.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0146040005

Beskrivelse

Rosé Champagne Cuvée des Moines Brut er et blend af 30% Chardonnay, 30% Pinot Noir og 40% Pinot Meunier.

Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-8 grader. Særligt behageligt som en aperitif, men er også ideelt til kanapéer med marineret oksekød og soltørret tomater samt krydderurter eller rejerespyd med basilikum og lime. Ligeledes også perfekt til desserter sammen med f.eks. sommerbær. Rosé Champagne Cuvée des Moines Brut har en levetid på op til 3-10 år fra produktionsåret.

Besserat de Bellefon Rosé Champagne Cuvée des Moines Brut er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Besserat Champagne Blanc De Blancs, læs mere om champagnen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Besserat de Bellefon.

Har du lyst til yderligere fordybelse af champagne huset Besserat de Bellefon, så klik her for at gå på deres hjemmeside.

Lidt om Besserat de Bellefon:

Besserat de Bellefon champagne blandt de absolut førende champagnemærker i Epernay. Mange regner dem for et top10 vinhus indenfor området. De slår konstant de allerstørste producenter i konkurrencer. Denne Grand Cru Blanc de Blancs er fra en af de kun 5 markeder i Champagne området, som er godkendt som Grand Cru. I kælderen er der over 20 kilometer gange til opbevaring af champagnen og hele 9 etager ned under jorden. Besserat de Bellefon er en del af Lanson koncernen. Besserat champagne er lavet til store oplevelser og udviklet til Michelin restauranter. Idag er Besserat de Bellefon champagne i flere end 200 Michelin restauranter over hele verden.

Champagne huset har netop færdiggjort deres nyeste facelift og bruger blandt andet Birgit Bardot som frontfigur i lancering af deres nye design. Det nye design slår for alvor igennem midt i 2019 og introduceres til marts på messen ProWein i Düsseldorf. Vi er glade for at være importør af et så godt champagne hus.

Yderligere information

Producent

Druesort

, ,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,