-10%

Barbera D´Alba 2020 Revello

Topvine Revello Barbera d alba 2020

Barbera D´Alba 2020 Revello

kr. 149,00

Udsolgt

kr. 149,00

Barbera D`Alba fra Fratelli Revello i La Morra , Piemonte er blød og frugtig vin fra øverste hylde. En topproducent, som har været i lære hos Elio Altare.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): I20201013

Beskrivelse

Barbera D`Alba 2020 Fratelli Revello er med 100% håndhøstede Barbera druer fra La Morra området. Vinen er lagret på stål efterfulgt af flaskelagering.. Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-16 grader. Passer perfekt til risotto, pizza- og pastaretter, antipasti og ost. Det er en perfekt all-round vin, som også gerne drikkes uden mad.

Barbera D`Alba 2020 Fratelli Revello har en levetid på op til 3-5 år fra produktionsåret.

Barbera D`Alba 2020 Fratelli Revello er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne Fratelli Revello – Barolo fra 2018, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Fratelli Revello.

Mere om vingården:

Fratelli Revello har været familieejet siden 1967 og er involveret i vinproduktion. Det var først med de to brødre Enzo og Carlo Revellos indtræden i 1990 at man stilede mod at sælge vinen under eget navn. Firmaet med hovedsæde i piemontekommunen La Morra. Man har 8,5 hektar med parceller på bla. Rocche dell’ Annunziata, Gattera og Giachini. Den samlede produktion ligger på ca. 40.000 flasker.

Da man høstede de første druer til Barolo i 1992 havde man ikke mulighed for at vinificere de enkelte marker separat. Samtidig var man nødt til at sælge en del druer for at skaffe kapital til kælderudstyr. Situationen var den samme i 1993 og først i 1994 kunne man vinificere og tappe Giachini som enkeltmarksbarolo, hvorimod Rocche først i 1996 kunne tappes som enkeltmark. Udover Barolo producerer Revello også Dolcetto d’Alba og Barbera d’Alba, hvor specielt enkeltmarksvinen Barbera d’Alba Ciabot du Re bør fremhæves.

Som for så mange andre af Piemontes “Unge Løver” har brødrene Revello været i lære hos Elio Altare, med hvad deraf følger af grønthøstning, kort maceration og barriquelagring. Kvaliteten på vinene fra Revello er allerede i dag meget høj. Forventningerne til fremtiden er lige så høje og intet tyder på at Revello vil skuffe.

Læs mere om Fratelli Revello på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.