Mordecai 2014 Banshee Wines

Topvine Banschee Mordecai 2012

Mordecai 2014 Banshee Wines

kr. 199,00

Udsolgt
0 ud af 5

kr. 199,00

Mester blend fra Banschee. Moedecia minder om Europa. Den modne frugt i vinen minder om Cotes du Rhone og duften af tørrede urter og brombær (måske Priorat) Vinen er i California stil og udtryk.

Vinen har en blanding af både røde og sorte frugtegenskaber, espresso, lakrids og krydderi. Det er stor i karakter, men føles alligevel let.

Tilgængelighed: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0401010020

Beskrivelse

Mordecai 2014 fra Banshee Wines er et Rhone blend med druerne 35% Cabernet Sauvignon, 28% Syrah, 22% Zinfandel, 6% Merlot, 4% Carignan, 3% Cabernet Franc, 2% Cinsault dyrket i Sonoma området. Vinen ligger 16 måneder i franske egetræsfade, heraf 40% nye. Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer perfekt til grillet bøffer, stege, oste, lam eller bare som ren nydelse uden andet.

Mordecai 2014 fra Banshee Wines har en levetid på op til 5-10 år fra produktionsåret.

Mordecai 2014 fra Banshee Wines er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Chardonnay Sonoma Coast fra 2014, læs mere om hvidvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Banshee Wines.

Læs mere om vingården:

Banshee Wines blev startet i 2009 på en bar i Dogpatch-kvarteret i San Francisco. Banshee Wines blev lanceret med otte tønder af den eftertragtede Sonoma Coast Pinot Noir. Deres første hensigt var at fremstille vine, der smagte som det bedste, Californien havde at tilbyde, men blev prissat, så alle kunne nyde dem.

Efter et par år flyttede de op til den lille travle by Healdsburg, i hjertet af Sonoma County. Herfra udviklede og fandt man de bedste og mest eftertragtede vinmarker i Sonoma. Her arbejder man sammen med andre vingårde for at producere vin med dybde, renhed og balance. Vingården stræber efter at fremstille vine med kompleksiteten og lækkerheden af ​​dem, der findes i toppen af ​​kvaliteten og prisskalaen, men til en pris, der er overkommelig for alle og ikke kun den velhavende.

Banshee Tasting Room åbnede i august 2013 i centrum af Healdsburg, et forfriskende og afslappet sted med smagerum. Stedet er lavet i afslappet stil og er mere beregnet til at hænge ud end at være en overfyldt smagebar.

I dag fortsætter man med Banshee Wines-missionen med at lave vine i alle retninger. Vingården producere Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon m.m.

Læs mere om Banschee vinene på deres hjemmeside, klik her.

 

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

, , , , , , , , ,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,