Tenuta Cedrare Amarone della Valpolicella 2015

-10%

Tenuta Cedrare Amarone della Valpolicella 2015

Topvine Tenuta Cedrare Amarone 2013

Tenuta Cedrare Amarone della Valpolicella 2015

DKK 299,00 DKK 269,00

Out of stock

DKK 299,00 DKK 269,00

I duften fornemmes brombær og kirsebær, noter af træfade og krydderier. God fylde og skønt afrundet. Blomme, vanilje, fad og mørke modne bær. Afdæmpet tannin og lang eftersmag.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): I20142005

Beskrivelse

Amarone della Valpolicella 2015 Tenuta Cedrare er produceret, som et blend af Corvinone, Corvina,  Rondinella, fra områdets håndplukkede druer fra deres egen marker i den østlige del af Valpolicella.  Vinen lagres et år på franske barriques og et år på 25hl fade af slovenske egetræsfade.

Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer perfekt til grillet rødt kød, oste, simreretter, julemad eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Amarone della Valpolicella 2015 Tenuta Cedrare har en levetid på op til 5-10 år fra produktionsåret.

Amarone della Valpolicella 2015 Tenuta Cedrare er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Ripasso Superiore 2016, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Tenuta Cedrare.

Læs mere om vingården:

Tenuta Cedrare er en del af Bertoldi-familiens vingårde, som startede i 1932 med at dyrke ​​de frugtbare områder beliggende på morænebakkerne i Benaco-søen, almindeligvis kendt som Gardasøen.

I 30’erne grundlægger Emilio Bertoldi Vinery og overfører lidenskaben til vinfremstillingen til hans sønner Luigi e Giuseppe. I dag fortsættes familietraditionen af ​​de nye generationer.

For at få et ægte produkt skal du først og fremmest tænke på dyrkningen af ​​vingården. Derfor dyrkes mere end 30 ha vinmarker i harmoni med naturen, der styres med forskellige landbrugstyper: rækker og pergola i Verona-stil, afhængigt på mikroklima og druetyper. Den mest ventede tid på året er høsten: Mange af de indfødte druesorter, der dyrkes med masser af tålmodighed og omhu, udvælges omhyggeligt og høstes. Resultatet af deres omhyggelige forarbejdning og en dybdegående oplevelse af vinfremstilling, giver mange lækre typiske vine. Inden flasken frigives, er deres vine underlagt en omhyggelig mikrobiologisk kontrol med det formål at forlænge dens levetid, såvel som for at værdsætte dens positive udviklinger. 

Læs mere om Tenuta Cedrare på Bertoldis hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Druesort

, ,

Årgang

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: