Corte Adami Amarone 2013

-7%

Corte Adami Amarone 2013

Topvine Corte Adami Amarone della Valpolicella 2013

Corte Adami Amarone 2013

DKK 299,00 DKK 279,00

Out of stock
0 out of 5

DKK 299,00 DKK 279,00

Et kraftværk på flaske, alkohol, fylde, sødme og bløde tanniner gør denne vin til en kæmpe oplevelse, men samtidig en elegant balance og syre.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): 0807010003

Beskrivelse

Amarone della Valpolicella 2013 fra Corte Adami er produceret som et blend af Corvina, Corvinone, Rondinella plus lidt af områdets håndplukkede druer fra deres egen marker i den østlige del af Valpolicella. Efter druerne tørres bliver de lageret 24 måneder på Franske egetræsfade. Serveringstemperatur bør ligge mellem 14-16 grader. Passer perfekt til gamle oste, simreretter, julemad eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Amarone della Valpolicella 2013 fra Corte Adami har en levetid på op til 10-15 år fra produktionsåret.

Amarone della Valpolicella 2013 fra Corte Adami er ikke den eneste vin Topvine forhandler. Vi anbefaler gerne deres Ripasso 2014, læs mere om rødvinen her. Klik på linket her og se de andre vine fra Corte Adami.

Lidt om vingården:

Corte Adami har egentlig lavet vin i utallige generationer, men i 2004 besluttede Angelo og Andrea at blive vinmager istedet for bare at afleverer vindruerne til andre vingårde. Den næste generation er indtrådt i familiefirmaet, og dermed fortsætter det gode arbejde for kvaliteten hos Corte Adami.

Kun de allerbedste druer bliver udvalgt fra deres 36 (26 hektar i Soave, 10 hektar i Valpolicella) hektar store vinmarker og brugt til at producere deres egne vine. Selve produktionen forgår uden sprøjtemidler. Hvilket normalt vil sig økologisk – vingården er desværre ikke certificeret endnu. Dyrkningsmetoden er dog med til altid at leverer høj kvalitet samt skåne miljøet. I kælderen er det nyeste anlæg til vinproduktion. Her er masser af topmoderne ståltønder. Ligesom der bruges store 500 L. egetræsfade. Den årlige produktion ligger på 3000 kasser vin.

Corte Adami producerer vine der er tro mod Venetos typiske kendetegn for dels Soave hvidvine samt Valpolicella rødvine. Klassiske vine hvor der, på trods af prisen på vinene, ikke gås på kompromis med kvaliteten, således at vinene står som meget komplekse vine. Idag produceres der rødvine, hvidvine, dessertvin og mousserende bobler.

Corte Adami holder til i Soave i Veneto (Nord Italien) og ligger næsten op og ned ad de 2 andre vingårde, Monte Tondo og Villa Rinaldi som Topvine også sælger. Har du lyst til at se levende billeder, så klik her og se deres 3 minutters video. Vi glæder os hos Topvine til forsat at kunne leverer fantastiske vine fra Veneto til rimelige priser.

Læs mere om vingården på deres hjemmesider, klik her.

Yderligere information

Producent

Årgang

Druesort

, ,

Dyrkningsmetode

Traditionel

Land

Område

Drikkes til

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: