Arran Single Malt Whisky på Amarone fade, 70 cl., 50%

-16%

Arran Single Malt Whisky på Amarone fade, 70 cl., 50%

Topvine The Arran Malt Single malt whisky amarone cask

Arran Single Malt Whisky på Amarone fade, 70 cl., 50%

DKK 475,00 DKK 399,00

Out of stock

DKK 475,00 DKK 399,00

I duften fornemmes aromaer af krydret vanilje, citrus, tørret frugt og nødder. I smagen trænger de mere komplekse og dybe aromaer igennem, som kanel, bagt æble, rosiner og blommer.

Availability: Ikke på lager Varenummer (SKU): SCO2019002

Beskrivelse

Amarone Cask Finish Single Malt Scotch Whisky – Fantastisk standard start på deres sortiment.

Vi anbefaler også gerne Isle of Arran Distellers – Single malt scotch whisky 8 år. Et special fad kun lavet til det danske marked. Få flasker

Læs mere om whisky destilleriet:

Isle of Arran Distellers har altid været et fint sted til at lave god whisky. Da mængden blev vurderet over kvaliteten, kunne deres små ø ikke konkurrere økonomisk, og en efter en faldt destillerierne fra. Isle of Arran Distellers genoplivede traditionen, da de byggede deres nye destilleri i Lochranza, på den nordlige ende af øen. Da man åbnede en tre år gammel tønde den 25. juli 1998, nød deres gæster den første lovlige dram af Arran whisky i over 160 år.

De producerer nu en række whisky i alle aldre og udtryk, men alle fremstilles ved hjælp af de samme traditionelle metoder og materialer. De bruger altid skotsk byg og de store kar, der bruges til gæring – er fremstillet af Oregon fyr. Destillation finder sted i høje, svanhalsede kobberkedler, og deres whisky modnes omhyggeligt i udvalgte egetræfade, der tidligere har haft Sherry, Bourbon og andre specielt udvalgte brugte tønder. Selv i dag slipper ca. 2% af ånden gennem det porøse træ hvert år, hvilket giver englene deres berømte andel….

I juni 2016 fejrede de deres 21-års jubilæum og dåben af ​​’Rowan House’, en helt ny blandings- og smagsbygning på grund af deres Lochranza Distillery. De er nu færdig med at opbygge deres andet destilleri ved Lagg, i den sydlige ende af Isle of Arran. Tiderne har aldrig været mere spændende for dem.

Læs mere om Isle of Arran på deres hjemmeside, klik her.

Yderligere information

Producent

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

You've just added this product to the cart: