Gloria Ferrer Winery er grundlagt af José Ferrer. Han havde en drøm om at fremstille en enestående mousserende vin i den nye verden. Hans banebrydende ånd er gået i arv fra hans far, Pedro Ferrer Bosch, som gennem ægteskabet med Dolores Sala Ferrer forenede to fremtrædende og veletablerede spanske vinfamilier. Resultatet blev Freixenet, som til sidst ville blive verdens største producent af méthode traditionelle mousserende vine. José Ferrer turde gå fra Barcelona, Spanien, til Sonoma, Californien, i 1980’erne med en mission om at bygge det, der ville blive til Gloria Ferrer Winery.

I Carneros fandt José, at middelhavsklimaet, bølgende bakker og maritim påvirkning, der minder om deres oprindelige Catalonien, ville være ideelt til dyrkning af de to vigtigste mousserende vintyper – Pinot Noir og Chardonnay.

Carneros, der spænder over både Napa og Sonoma, defineres af maritime påvirkninger af Stillehavet og San Francisco-bugten. Disse vandmasser og tilsvarende strømme skaber kølige sommertemperaturer og moderate vintre. En lang vækstsæson for druerne til at modnes langsomt og giver den ønskelig balance mellem sukker og syre – den perfekte ramme for håndværket til mousserende vin.

Gloria Ferrer´s druer dyrkes på to vingårde i Carneros. Den 207 hektar store Home Ranch har fire unikke jordtyper og ligger i højden fra 50 til 325 fod. Den 128 Ha store Circle Bar Ranch spænder fra 50 til 280 fod og består af 13 forskellige områder.

Mike og hans vinproduktionsteam matcher perfekt deres Pinot Noir og Chardonnay fra de forskellige vingårde. Pinot Noir er plantet i klippefyldte vulkanske jordarter på gårdens højeste punkter. Chardonnay er plantet i den lerrige jord på de nederste dele ved vingården.

Vingården er idag, siden 2016, en del af Green Business, som er det Amerikanske svar på økologi mærket. De har dog andre betingelser end hvad Europæiske vingårde møder.

Læs mere om vingården på deres hjemmeside, klik her.

Filter